Èxit dels bons de consum ‘Reactivem’ de la Regidoria de Comerç

Èxit dels bons de consum ‘Reactivem’ de la Regidoria de Comerç

L’edil de Comerç, Felip Sànchez, qualifica d’“un gran èxit” el llançament dels bons de consum ‘Reactivem’, que en el seu primer dia es van esgotar amb l’adquisició de més de 4.000 bons amb un valor de 200.000 euros


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha qualificat d’ “un gran èxit la campanya de bons de consum ‘Reactivem’ per la gran demanda i l’interés generat entre la ciutadania”, la qual cosa ha portat a esgotar en un dia els bons disponibles, amb l’adquisició de més de 4.000 bons de consum per part de la ciutadania, amb un valor total de 200.000 euros. L’edil ha expressat el seu desig que això es veja reflectit en les vendes del comerç il·licità i que “siga una campanya de rebaixes en la qual els il·licitans i les il·licitanes es bolquen amb el comerç local”.

Les compres realitzades amb els bons consum als establiments comercials, hostalers o de serveis adherits a la campanya tenen per als consumidors un descompte del 50% del valor del bo, que és aportat per l’Ajuntament.

Dimecres 12 i dijous 13 es posaran a la venda de manera presencial bons per valor de 40.000 euros per a les persones majors de 65 anys al centre social polivalent de Carrús

La campanya es va iniciar divendres dia 7 amb més de dos-cents establiments prèviament inscrits, una quantitat que ha augmentat fins als 316 negocis en aquests primers dies de la campanya. La inscripció de negocis està oberta fins al 20 de gener i la venda i el bescanvi de bons es realitzarà del 7 al 31 de gener.

Aquest dimarts es tornaran a posar a la venda aquells bons consum que finalment no hagen sigut confirmats en la seua compra per part de les persones interessades que els van sol·licitar. A més, des de la Regidoria de Comerç s’han habilitat dos dies per a la venda de bons de manera presencial per a les persones majors de 65 anys; aquests bons tindran un valor de 40.000 euros dels quals la Regidoria aporta la meitat. Aquesta venda es realitzarà amb assistència de personal de FACPYME, que ajudarà a la realització de l’adquisició d’aquests. Els dies habilitats són el dimecres 12 i el dijous 13 en horari de 10.00 a 14.00 al centre social polivalent de Carrús.