Ignatius Farray arriba al Gran Teatre dissabte 15 de gener

Ignatius Farray arriba al Gran Teatre dissabte 15 de gener

Currents, l’espectacle de Mayumaná, també omplirà de música l’escenari del Gran Teatre dijous 13 de gener

Ignatius Farray actuarà aquest dissabte amb el seu xou La comedia salvó mi vida. L’artista comptarà vivències pròpies durant un espectacle en el qual riure està garantit. Dos dies abans, el grup Mayumaná, es farà amb l’escenari del Gran Teatre amb la posada en escena del seu últim espectacle Currents.

Els Cinemes Odeon projectaran el drama Madres paralelas de Pedro Almodóvar des de dimecres 12 fins diumenge 16 de gener. La pel·lícula narra la història de dues dones solteres que donen a llum a la mateixa habitació de l’hospital. Les poques paraules que intercanvien en eixes hores crearan un vincle molt estret entre ambdues, que per casualitat es desenvolupa, es complica i afecta les seues vides de manera decisiva. En els mateixos cinemes, dissabte 15 i diumenge 16 es podrà veure la pel·lícula infantil La patrulla canina: la pel·lícula a les 17.30 hores.

La sala cultural La Llotja, per la seua part, acollirà dissabte 15 l’obra Art de Tejuba Grup de Teatre.

L’Escorxador, per part seua, exposa fins al dia 16 Dioramas, l’obra de Carles Belda Román.

També el mateix dia, el diumenge 16 de gener, finalitza a l’Orde Tercer l’exposició vigent de José María Garrés titulada Retablo del cordero místico.

Finalment, l’exposició situada en les Clarisses titulada Entre llums i ombres contínua fins al 31 de gener.

Gran Teatre

· Dijous 13 de gener.

Musical: Currents per Mayumaná

Entrades: Instanticket o a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 20.00 hores.

Informació: Currents va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantindre els dos empresaris i inventors Thomas Alva Edison i Nikola Tesla.

Sinopsi: Basat en aquella “Batalla de las Corrientes” de finals del segle XIX, a l’escenari es presenta a pura dansa i percussió un vertader viatge de dos sectors enfrontats.

· Dissabte 15 de gener.

Xou: La comedia salvó mi vida per Ignatius Farray.

Entrades: Instanticket o a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 20.00 hores.

Informació: Ignatius Farray és un còmic espanyol guanyador d’un Premi Ondas

Sinopsi: Ignatius Farray, en el seu xou La comedia salvó mi vida, contarà de cor les seues vivències i opinions amb la fe que la rialla, tard o d’hora, arribarà.

Cinemes Odeon

· Del dimecres 12 al diumenge 16 de gener.

Cinema: Madres Paralelas per Pedro Almodóvar (Espanya).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Sessions: 17.30 i 20.00 hores.

Sinopsi: dues dones coincideixen en una habitació d’hospital on donaran a llum. Ambdues estan solteres i es van quedar embarassades per accident. Janis, de mitjana edat, no es penedeix i està exultant. L’altra, Ana, una adolescent, està espantada, penedida i traumatitzada. Janis intenta animar-la mentre passegen pels corredors de l’hospital. Les poques paraules que intercanvien en eixes hores crearan un vincle molt estret entre ambdues, que per casualitat es desenvolupa, es complica i afecta les seues vides de manera decisiva.

· Del sábado 15 al domingo 16 de enero.

Cinema: La patrulla canina: la película per Cal Brunker (els Estats Units).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Sessió: 17.30 hores.

Sinopsi: La Patrulla Canina està en ratxa. Quan Humdinger, el seu major rival, es converteix en alcalde de la pròxima Ciutat Aventura i comença a causar estralls, Ryder i els heroics cadells es posen en marxa per a enfrontar-se a aquest nou desafiament.

L’Escorxador

· Fins al diumenge 16 de gener.

Exposició: Dioramas per Carles Belda Román

Entrada: Lliure.

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: Exposició de quadres pel pintor Carles Belda Román.

Sinopsi: Elements del paisatge, juntament amb objectes més o menys quotidians, són les coses que podem trobar en aquests bodegons. Tots aquests elements acaben tramant un univers personal. En aquesta exposició es mostra aquest procés. Dibuixos, estudis de color, pintura. Proves, maquetes i fins i tot els mateixos objectes que ha utilitzat com a models.

Centre Cultural Les Clarisses

· Fins al 16 de gener.

Exposició: Entre luces y sombras per Juan Ferrete

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: La mostra està formada per 50 fotografies en què s’empren les tècniques utilitzades en el s. XIX. En les sèries botàniques, mostra la delicadesa de l’entorn natural sota una nova llum i atorga l’espectador una percepció sensitiva allunyada de l’abstracció, però, al seu torn, complexa i pròxima a la bellesa natural de l’harmonia de les formes de la naturalesa.

Orde Tercer

· Fins al 16 de gener.

Exposició: Retablo del cordero místico per José María Garrés

Horari: De dilluns a dissabte de 10.00. a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: José María Garrés és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Múrcia. És un artista multidisciplinari.

Sinopsi: En aquesta exposició es mesclen diferents formats i tècniques de les seues obres.

Diverses Biblioteques

· Fins al 31 de gener.

Racó de lectura: Homenatge al cinema.

Horari: De dilluns a divendres de 10.00h. a 13.30h. / 17.00h. a 20.00h.

Informació: Celebració dels 125 anys de la projecció cinematogràfica pública a Espanya. A les biblioteques: Pere Ibarra, Aureli Ibarra, Alberto Miralles, José Fuentes (Torrellano), Pedro Salinas (l’Altet) i Rafael Navarro (la Marina).