La campanya de recollida de joguets impulsada per Festes aconsegueix que més de tres centenars de xiquets i de xiquetes d’Elx reben el seu regal el Dia de Reis

La campanya de recollida de joguets impulsada per Festes aconsegueix que més de tres centenars de xiquets i de xiquetes d’Elx reben el seu regal el Dia de Reis

L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, reconeix la labor dels ens festers, així com de SAFAMI per dur a terme aquesta iniciativa que ha permés ajudar les famílies més desfavorides


La campanya solidària de recollida de joguets ‘Ajuda’ns a mantindre viva la seua il·lusió’, impulsada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx, ha aconseguit que el passat Dia de Reis més de 300 xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat pogueren tindre un regal. L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, ha agraït la solidaritat de tots els ciutadans que han donat algun joguet “ja que ens van ajudar a retornar un somriure a eixos xiquets i xiquetes en un dia tan especial”. També ha reconegut el treball de la Unió de Festers del Camp d’Elx, de l’Associació Festera de Moros i Cristians i de la Federació Gestora de Festejos Populars per fer realitat aquesta iniciativa.

Així mateix, Galiana ha destacat la labor realitzada per les associacions i per SAFAMI de la Parròquia de la Sagrada Família “que ha sigut l’encarregada de repartir els joguets entre les famílies que estan patint les conseqüències de l’actual situació econòmica”.

Segons ha assenyalat Galiana “l’important és que els xicotets hagen pogut gaudir d’aquests joguets el dia de Reis malgrat la difícil situació per la qual estan passant” i ha recordat que l’objectiu d’aquesta iniciativa, que s’ha posat en marxa per segon any consecutiu, “és que es vaja consolidant amb el pas del temps i es convertisca en tota una gran ona de solidaritat, de generositat i de màgia”.

Galiana agraeix la solidaritat mostrada per les persones que van realitzar una donació “ja que van aconseguir retornar un somriure als xiquets en un dia tan especial”

Per part seua, la presidenta de SAFAMI, Consuelo Albentosa, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament en aquesta acció que des de l’associació porten realitzant des de fa 25 anys. “Agraïm tots els il·licitans i les il·licitanes que s’han acostat a cadascun dels esdeveniments que s’han posat en marxa per a dur a terme aquesta campanya que ha permés que els més xicotets no perden la il·lusió”, ha puntualitzat.