La campanya “Omplim el Betlem de Solidaritat” impulsada per la Regidoria de Festes arreplega més de 350 quilos d’aliments i de productes d’higiene

La campanya “Omplim el Betlem de Solidaritat” impulsada per la Regidoria de Festes arreplega més de 350 quilos d’aliments i de productes d’higiene

La regidora de l’àrea, Mariola Galiana, entrega a la parròquia El Bon Pastor les donacions fetes per les persones que han visitat el Betlem Municipal situat al hort del Xocolater


La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha entregat a Càritas d’ El Bon Pastor els aliments i els productes d’higiene arreplegats en la campanya “Omplim el Betlem de solidaritat” que s’ha realitzat al Betlem Municipal durant el mes de desembre.

Galiana, que ha estat acompanyada en l’acte pel president de l’Associació de Betlemistes, José Pérez, ha manifestat que “gràcies a la solidaritat de tantes il·licitanes i il·licitans la visita al nostre estimat Betlem Municipal s’ha convertit en un acte d’amor i d’afecte cap a les persones que estan travessant situacions de dificultat”.

L’edil de l’àrea ha destacat que “s’han arreplegat més de 350 quilos d’aliments i de productes d’higiene personal que suposaran un important respir per a les condicions de vida de moltes famílies que es troben en situació de vulnerabilitat, ja que podran rebre ajuda per a cobrir les seues necessitats essencials”.

La regidora de Festes ha destacat que “aquesta és la segona edició d’aquesta iniciativa de recollida aliments i de productes de primera necessitat, que desitgem que es consolide en el temps i que es convertisca cada any en un gran acte de solidaritat del Nadal il·licità” i ha agraït l’Associació de Betlemistes d’Elx la seua col·laboració en aquesta iniciativa i totes les persones que han participat en aquesta campanya solidària “ja que eixe gran gest envers els altres els engrandeix”.

En el moment del lliurament dels productes han sigut presents el rector d’ El Bon Pastor, Eduardo Lorenzo, i el responsable de Càritas parroquial, Manuel Beneyto. El rector ha agraït la iniciativa i ha manifestat la importància de no perdre el sentit de la solidaritat cap als altres.