La Policia Local deté a Elx un home per arrancar diversos retrovisors de vehicles estacionats

La Policia Local deté a Elx un home per arrancar diversos retrovisors de vehicles estacionats

Un veí va alertar els agents després d’escoltar diversos colps i d’observar que l’implicat danyava els espills


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 29 de desembre un home per arrancar diversos retrovisors de vehicles estacionats al carrer Doctor Fajarnés.

Un veí va alertar els agents sobre les 00.30 hores dels fets després d’escoltar diversos colps i d’observar que l’implicat colpejava els espills. El denunciant va descriure la vestimenta de l’implicat i la direcció que havia pres cap a un hort de palmera. A més, va comentar que caminava trontollant-se possiblement perquè es trobava embriagat.

La dotació policial es va dirigir a comprovar el total de vehicles danyats juntament amb el testimoni, mentre que diverses patrulles es van acostar a la zona esmentada i van localitzar una persona que coincidia plenament amb la descripció facilitada; per la qual cosa, quan eixia de l’hort amb l’implicat, el veí el va identificar.

L’home, de 44 anys, va ser detingut i traslladat al centre mèdic i, posteriorment, a dependències policials.

Donat les hores que eren, els agents van deixar un avís en cadascun dels set vehicles afectats perquè els seus propietaris pogueren posar la corresponent denúncia.

En els últims dies, s’han detectat casos similars de danys en vehicles en diferents zones, per la qual cosa, la Policia Local ha intensificat la vigilància de manera preventiva.