La Policia Local deté dues dones per intentar robar l’equip de so d’un vehicle

La Policia Local deté dues dones per intentar robar l’equip de so d’un vehicle

El propietari del vehicle va sorprendre les xiques mentre danyaven el cotxe i tractaven d’arrancar els equips i, posteriorment, va veure com fugien a una urbanització pròxima als Arenals del Sol


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 14 de gener dues dones a l’avinguda de Costa Blanca dels Arenals del Sol per intentar robar l’equip de so d’un vehicle.

Els agents van acudir al lloc dels fets al voltant de les 22.45 hores després que un home sorprenguera les presumptes implicades mentre tractaven d’arrancar els equips i, posteriorment, van vore com fugien a una urbanització pròxima.

L’afectat va indicar que les dues joves tractaven de fer-se amb el subwoofer i una etapa de potència instal·lades en el vehicle. A més, en el cotxe s’apreciaven diversos danys tant en el seu interior, així com en els elements de so.

La dotació policial, amb el suport de la GAO (Grup de Suport a Operacions) va iniciar la inspecció de la urbanització en la qual presumptament s’havien amagat les implicades. D’aquesta manera, els veïns van informar els agents que hi havia activitat a l’interior d’un habitatge que havia d’estar deshabitat. Els agents van comprovar des de l’exterior del domicili que dos de les quatre persones que es trobaven a la casa coincidien amb les característiques de les dones implicades.

Després de tocar a la porta els va rebre un home d’origen belga que, encara que inicialment va afirmar estar sol, va reconéixer després estar en companyia de tres persones més. Els policies van identificar les presumptes autores i van concloure que els dos homes no tenien res a veure amb els fets i que l’endemà els quatre tenien previst el seu retorn a Bèlgica.

Les implicades, de 19 i 22 anys i de nacionalitat belga, van ser detingudes i traslladades a dependències policials.