La Policia Local deté un home acusat de robar un vehicle d’un concessionari

La Policia Local deté un home acusat de robar un vehicle d’un concessionari

El presumpte autor va fracturar l’aparador per a tindre accés a l’establiment al carrer Sor Josefa Alcorta i aconseguir les claus del cotxe


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 11 de gener un home acusat de robar un vehicle d’un concessionari al carrer Sor Josefa Alcorta.

Els agents van rebre una trucada sobre les 14.30 hores que alertava del trencament del cristall del concessionari i quan van arribar, el presumpte autor dels fets no es trobava en el lloc pel que van contactar immediatament amb el responsable de l’establiment.

El gerent va detectar la desaparició d’una caixa amb les claus del vehicle que estava estacionat a l’exterior i que, en aquest moment, no es trobava on l’havien deixat els treballadors. Després d’aconseguir la descripció de l’implicat, l’amo va comentar l’interés de l’individu pel vehicle uns dies abans.

La dotació policial coneixia la direcció d’uns familiars de l’implicat pel que van destinar diverses patrulles en diferents punts per a localitzar ell i el vehicle. Va ser en aquest domicili on es va trobar el presumpte autor al costat de la porta d’accés qui, en adonar-se de la presència dels agents, va tractar d’introduir dissimuladament la clau en la bústia al mateix temps que es dirigia als policies per a distraure’ls.

L’home, que coincidia amb la descripció donada pel responsable del concessionari, va arribar al lloc amb el vehicle robat. Quan van acudir els agents es van adonar que l’individu estava presumptament cometent un segon delicte, en aquest cas per amenaçar de mort els seus familiars mentre ell mateix s’autolesionava.

El detingut, de 42 anys, va ser traslladat al centre de salut per les ferides autoinfligides com a part de les amenaces i traslladat a dependències policials.