La Policia Local deté un home després de donar-se a la fugida i de posar en greu risc la circulació

La Policia Local deté un home després de donar-se a la fugida i de posar en greu risc la circulació

El presumpte autor dels fets va circular en direcció contrària per diferents carrers i va provocar que diversos vehicles s’hagueren d’apartar per a evitar la col·lisió


La Policia Local va detindre el passat 3 de gener un home després de donar-se a la fugida i de posar en greu risc la circulació. Els fets van ocórrer quan una patrulla, mentre es trobava en la tasca rutinària de vigilància, va observar un vehicle amb deficiències en la il·luminació, per la qual cosa va procedir a donar-li l’alt i a denunciar-lo per no portar la ITV en vigor.

El conductor, després d’acabar les gestions, va iniciar la marxa ràpidament, va apagar les llums, va derrapar i va posar en greu risc la circulació, motiu pel qual els agents van eixir després d’ell amb la intenció d’interceptar-lo.

En eixe moment es va iniciar una persecució. L’home va circular en direcció contrària per diferents carrers i va provocar que diversos vehicles s’hagueren d’apartar per a evitar la col·lisió.

Donat el nivell de l’actuació, els agents van sol·licitar suport a la resta d’unitats. A l’altura del centre comercial l’Aljub, el cotxe va prendre la rotonda direcció oposada i va estar a punt de col·lidir amb un vehicle policial que va acudir a donar cobertura.

Finalment, els ocupants de l’automòbil es van introduir a l’interior d’un habitatge i, posteriorment, un d’ells va traure el cap per una finestra i va indicar els agents que no anava a eixir. Al lloc es van personar familiars i veïns que van començar a increpar els policies. Després de diversos minuts de negociació, el conductor va accedir a entregar-se, va ser detingut i traslladat a la prefectura.