La Policia Local deté un home per robar amb força en un habitatge en estat de rehabilitació

La Policia Local deté un home per robar amb força en un habitatge en estat de rehabilitació

El presumpte autor dels fets havia escalat per la bastida i havia accedit per una de les finestres


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 28 de desembre un home de 56 anys per robar amb força en un habitatge en estat de rehabilitació. Els agents van ser alertats sobre les 02.30 hores per un veí de la presència d’un intrús a l’interior d’una casa. L’implicat havia escalat per la bastida i va accedir per una de les finestres.

Els agents, que es van desplaçar ràpidament a la direcció indicada, van observar una silueta a través de la finestra del primer pis i després d’il·luminar amb la llanterna, li van indicar a l’home que isquera a l’exterior.

El detingut va manifestar que estava sostraient objectes amb la finalitat de poder vendre’ls i així aconseguir diners per a consumir substàncies estupefaents

El presumpte autor dels fets, després d’adonar-se de la presència de la patrulla, va començar a descendir de formar voluntària per la bastida.

Davant la pregunta de la policia pel motiu de trobar-se dins de l’habitatge, l’home va manifestar que estava sostraient objectes amb la finalitat de poder vendre’ls i així aconseguir diners per a consumir substàncies estupefaents.

Aquest fet va motivar la detenció de l’home i el seu trasllat al centre mèdic i, posteriorment, a dependències policials.