La Policia Local deté un home per robar dos ordinadors que es trobaven dins d’un vehicle

La Policia Local deté un home per robar dos ordinadors que es trobaven dins d’un vehicle

El presumpte autor hauria trencat la finestreta del vehicle per sostraure de l’interior els portàtils i, posteriorment, va ser trobat mitjançant el servei de localització de marca


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 17 de desembre un home per robar dos ordinadors portàtils que es trobaven dins d’un vehicle.

Els agents van acudir, al voltant de les 20.45 hores, al carrer Doctor Caro on dues persones denunciaren el robatori dels seus dispositius, a més d’altres accessoris que estaven al maleter.

La dotació policial, després de comprovar la fractura de la finestreta del vehicle, va iniciar el seguiment de l’aparell des del mòbil mitjançant el servei de localització de la marca, la qual cosa va permetre situar l’última posició en moviment per Camí dels Magros. Així mateix, va comunicar a la resta de patrulles el fet i van iniciar una batuda per la zona.

Els agents, en col·laboració amb el propietari dels ordinadors, van aconseguir delimitar la situació dels ordinadors i van detectar dues persones amb una bossa de transport que coincidia amb la que contenia el material sostret del vehicle.

Després d’adonar-se de la presència policial, els dos presumptes implicats es van separar i la Policia Local va interceptar el que portava la bossa que coincidia, a més, amb la descripció donada. Al seu interior es van trobar tant el portàtil d’empresa de l’afectat com l’altre ordinador, valorat en 1.200 euros, juntament amb la resta dels accessoris. L’home va manifestar que l’equip informàtic li l’havia venut el seu acompanyant per 100 euros i va facilitar les dades d’identificació bàsiques sobre aquest.

L’implicat, de 34 anys, va ser immediatament detingut i traslladat a dependències policials.