La Policia Local intercepta un menor per conduir un vehicle a gran velocitat i donar positiu en la prova de detecció d’alcohol

La Policia Local intercepta un menor per conduir un vehicle a gran velocitat i donar positiu en la prova de detecció d’alcohol

Els agents, que realitzaven funcions de vigilància pel barri de Carrús, van observar com el conductor no respectava un senyal de cediu el pas i no tenia connectat cap mena d’enllumenat


La Policia Local d’Elx va interceptar el passat 24 de desembre un menor per conduir un vehicle a gran velocitat i per donar positiu en la prova de detecció d’alcohol.

Els agents realitzaven funcions de vigilància pel barri de Carrús i, al voltant de les 03.40 hores, van observar un vehicle que no tenia connectat cap mena d’enllumenat i que circulava a gran velocitat, i fins i tot, no va respectar un senyal de cediu el pas.

La dotació policial li va donar l’alt per a realitzar les corresponents comprovacions i, en eixe moment, es van adonar de la forta olor d’alcohol que desprenia el conductor, que va acabar donant positiu en la prova de detecció.

Donades les circumstàncies, els agents van sol·licitar la seua identificació i el permís de conducció i, llavors, l’implicat va manifestar que tenia 17 anys i que no tenia el permís de conducció.

Aquest fet va motivar el trasllat de l’actuació a l’Equip Judicial de Trànsit per a dur a terme les corresponents diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària i, a més, van avisar el tutor legal del menor.