La Policia Local intervé caixes amb roba falsificada en un vehicle i en un establiment de la ciutat

La Policia Local intervé caixes amb roba falsificada en un vehicle i en un establiment de la ciutat

Els agents van descobrir el local després de donar l’alt a un automòbil que va estacionar de manera sobtada per a, presumptament, eludir un control de trànsit


La Policia Local d’Elx va intervindre caixes amb roba falsificada en un vehicle i en un establiment de la ciutat. El dijous 6 gener, sobre les 17.00 hores, diverses patrulles es trobaven realitzant un control de trànsit al lloc quan es van adonar que un automòbil havia estacionat sobtadament abans d’arribar al punt de verificació, presumptament amb la finalitat d’evitar-lo.

Els agents, donada la reacció del conductor, van procedir a identificar els ocupants del vehicle i a comprovar el carregament d’aquest, i van trobar una gran quantitat de roba esportiva de marca, aparentment falsificada. Sospites que van ser confirmades pel conductor quan li van preguntar sobre la seua procedència i sobre la factura d’aquestes. Segons va manifestar, la roba l’havia adquirida a Múrcia per a revendre-la a un establiment a Elx. Per això, es va alçar una acta i es va decomissar la mercaderia.

Amb posterioritat, les patrulles es van desplaçar al local indicat pel conductor per a efectuar una inspecció, en el qual es van localitzar caixes obertes amb, igualment, roba falsificada. Tot seguit, els policies van procedir a la confiscació de totes les peces i a l’alçament d’una acta.