La Policia Local intervé en un possible delicte d’abandó de menors a Torrellano

La Policia Local intervé en un possible delicte d’abandó de menors a Torrellano

El pare va ingressar a l’Hospital General per una intoxicació presumptament causada per estupefaents


La Policia Local d’Elx va intervindre en un possible delicte d’abandó de menors a Torrellano, quan una patrulla va ser requerida a la pedania per a comprovar l’estat de dues xiquetes després de l’ingrés a l’Hospital General del seu progenitor per una intoxicació.

El servei mèdic del General, que es va interessar per les menors, va confirmar que es trobaven amb una veïna a l’espera que la mare, exdona de l’implicat, s’acostara al domicili per a fer-se càrrec. Per això, es va estimar oportú la intervenció policial per a comprovar les circumstàncies de les menors i per a garantir la seua seguretat.

Quan van arribar els agents, la mare ja es trobava al lloc. Aquesta els va explicar que actualment la custòdia la tenia el pare de les menors, de 12 i 14 anys. Els agents, en accedir al domicili per a recollir efectes personals, van constatar que aquest trobava en un estat evident d’insalubritat.

Davant els fets, els policies van deixar les menors sota custòdia materna i van comparéixer en dependències policials per a posar en coneixement de l’autoritat judicial aquesta situació.