La Regidoria de Comerç anima els comerços a adherir-se a la campanya de bons de consum “Reactivem”

La Regidoria de Comerç anima els comerços a adherir-se a la campanya de bons de consum “Reactivem”

L’edil de Comerç, Felip Sànchez, explica que durant aquestes setmanes, captadors de FACPYME estan passant pels establiments per a explicar la iniciativa i per a facilitar la inscripció


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, anima els establiments comercials, de serveis o d’hostaleria a adherir-se a la campanya de bons de consum “Reactivem”.

La inscripció de negocis està oberta fins al 20 de gener i la venda i el bescanvi de bons es realitzarà del 7 al 31 de gener.

Des de la Regidoria de Comerç animem tots els comerciants i els hostalers al fet que s’adherisquen a aquesta campanya que serà, sens dubte, molt beneficiosa per a la reactivació econòmica de la nostra ciutat i que potenciarà les compres al municipi”, ha explicat Felip Sànchez, el regidor de l’àrea.

Segons ha explicat l’edil, durant aquestes setmanes, captadors de FACPYME (la Federació Alacantina de Comerç de la Pime, que s’encarrega de la gestió de la campanya), estan passant pels establiments per a explicar en què consisteix la iniciativa i per a facilitar la inscripció, que pot fer-se de manera presencial a través d’ells. D’igual manera, qualsevol establiment pot consultar les bases i realitzar la inscripció fins al 20 de gener en línia a través de la web elxbonoconsumo.es.

Felip Sànchez ha recordat que la participació en la campanya és gratuïta per als establiments, i que suposarà un estímul al comerç local “amb una injecció total de 240.000€ sumant l’aportació municipal i la inversió dels ciutadans”.