La Regidoria de Comerç entrega els premis del concurs d’aparadors nadalencs

La Regidoria de Comerç entrega els premis del concurs d’aparadors nadalencs

El certamen “Mira el Nadal” reparteix 6.000 euros en guardons per a premiar la labor que realitzen els comerciants i els hostalers durant tot l’any


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha entregat els premis del primer concurs d’aparadors nadalencs “Mira el Nadal”, que ha repartit 6000 euros en guardons a comerços i a locals d’hostaleria.

“Des de la regidoria de Comerç estem molt satisfets amb aquesta segona edició del concurs d’aparadorisme nadalenc ”Mira el Nadal”, que ha comptat amb una implicació i amb un nivell altíssim entre els comerciants participants”, ha explicat l’edil de l’àrea, que ha afegit que “aquest concurs sorgeix per a premiar la labor que realitzen els comerciants durant tot l’any, per a fomentar que decoren els seus aparadors i locals durant la celebració de les festes nadalenques per a animar els nostres carrers i per a afavorir les compres al comerç local”.

El primer premi ha recaigut, en la categoria de Comerç, ex aequo, en La Basilisa i Sakura. D’aquesta manera, el jurat ha volgut valorar, amb dos primers premis, l’alt nivell dels participants en aquesta categoria.

La decisió del jurat es va donar a conéixer divendres passat i s’han lliurat els guardons als mateixos locals premiats. D’aquesta manera, s’han atorgat reconeixements en les categories de comerç i d’hostaleria. En la categoria de Comerç s’han repartit tres accèssits de 150 euros, que han anat a parar al centre de bellesa Mª Asunción Sansano, TwinSocks i Nou Mueble. A més, s’han repartit dos primers premis ex aequo, un segon i un tercer premi, dotats de 1.500, 800 i 400 euros respectivament i que han recaigut en La Basilisa, Sakura, Los Eventos de Nana y Stiletto, respectivament.

En la categoria d’Hostaleria, l’accèssit de 150 ha anat per a Veggie Kitchen; el primer premi ha quedat desert i el segon i el tercer premi, dotats igualment amb 800 i 400 euros han sigut per a Adarve Gastrobar i La Magdalena.

El jurat ha estat compost per María Teresa García Blasco, llicenciada en Publicitat i RRPP i il·lustradora de la campanya “Mira el Nadal 2021”; per Daniel Raspeño Ruano, interiorista; per Félix Cardona Ortiz, bloguer gastronòmic; i per María Reyes García, tècnica de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elx.

Els membres han destacat la dificultat per a triar els locals guanyadors i també han agraït la seua participació a tots els establiments i els han animat a continuar participant en pròximes edicions.