L’alcalde es reincorpora al seu lloc de treball a l’Ajuntament després de deu dies de confinament per la Covid-19

L’alcalde es reincorpora al seu lloc de treball a l’Ajuntament després de deu dies de confinament per la Covid-19

L’alcalde, Carlos González, ha représ hui la seua activitat de manera presencial a l’Ajuntament després de superar la Covid-19 i d’haver complit el confinament durant deu dies després d’haver donat positiu el passat 3 de gener


L’alcalde, Carlos González, ha représ hui la seua activitat de manera presencial a l’Ajuntament després de superar la Covid-19 i d’haver complit el confinament durant deu dies després d’haver donat positiu el passat 3 de gener.

González ha agraït les mostres de suport que ha rebut durant la quarantena. “Després de 10 dies hui acaba el meu període d’aïllament després d’una PCR negativa. Agraïsc de cor totes les mostres d’interés, d’afecte i d’ànim perquè de veritat m’han ajudat a portar molt millor aquest necessari tancament. Immensa gratitud a tots i a totes”, ha assenyalat l’alcalde.

Així mateix, el responsable de l’Equip de Govern ha destacat la importància de la tercera dosi per als majors de 18 anys, així com de la vacuna dels menors de 12, “perquè el virus no descansa i es demostra que estar vacunat redueix de manera substancial les conseqüències de contraure la malaltia”.