Les Clarisses acull una exposició fotogràfica de l’associació La Mama d’Elx per a visibilitzar la lactància materna

Les Clarisses acull una exposició fotogràfica de l’associació La Mama d’Elx per a visibilitzar la lactància materna

El regidor d’Igualtat i Drets Socials, Mariano Valera, juntament amb la presidenta de l’entitat, Marina Leal, inauguren la mostra integrada per un total de 12 instantànies de dones alletant


Les Clarisses acull ‘Lactància materna: pilar de vida’, una exposició fotogràfica de la Mama d’Elx composta per un total de 12 instantànies preses a la Finca María Ana de dones alletant realitzades per Vicente Selva, d’Amalgama Fotografia, i que recull alguns moments quotidians en la vida d’una mare.

El regidor d’Igualtat i Drets Socials, Mariano Valera, i la presidenta de l’entitat, Marina Leal, van inaugurar, juntament amb Selva i amb membres de la Corporació Municipal, de la Mama i de la supervisora de l’Àrea d’Atenció Integral a la Dona del Departament de Salut del Vinalopó, Carmen Rodríguez, la mostra que es podrà visitar a la Sala de l’Antiga Capella del Convent fins al pròxim 6 de febrer de manera gratuïta.

Els assistents, a més, podran adquirir el nou calendari de 2022 amb les imatges exposades i així col·laborar de manera voluntària amb els seus donatius. També servirà com a punt d’informació de lactància i de l’associació per a totes les famílies.

Mariano Valera, que ha expressat la seua gratitud tant a la Mama d’Elx com a Amalgama Fotografia, ha posat en valor el treball i l’esforç realitzat per l’associació en projectes d’intervenció i de sensibilització per a promoure la lactància materna. Després de convidar els il·licitans i les il·licitanes a acostar-se a les Clarisses per a gaudir de l’exposició fotogràfica, Valera ha recalcat que des de la Regidoria d’Igualtat i Drets Socials de l’Ajuntament d’Elx continuarà existint “disponibilitat” per a futures col·laboracions.

Per la seua part, Lleial ha agraït el suport consistorial per a l’organització de la mostra i la cessió de l’espai i reafirma que La Mama d’Elx és una plataforma “amb sentit de pertinença a la ciutat”.

Durant l’acte s’ha realitzat una xarrada informativa gratuïta titulada ‘Claus per a un bon inici en la lactància i falsos mites’, en la qual s’ha donat l’oportunitat als assistents de plantejar tots els seus dubtes per a resoldre-les.

La Mama d’Elx, que es defineix com una “associació de suport a la lactància materna”, va ser fundada en 2006 i té la seua seu al Centre Sociocultural del Raval.