Michael’s Legacy, el musical sobre el rei del pop, estarà al Gran Teatre els dies 28 i 29 de gener

Michael’s Legacy, el musical sobre el rei del pop, estarà al Gran Teatre els dies 28 i 29 de gener

La cantant valenciana Jimena Amarillo oferirà un concert a L’Escorxador el dissabte 29

Jackson Dance Company porta a l’escenari del Gran Teatre el primer homenatge a Michael Jackson que ofereix un espectacle similar al que el rei del pop feia en els seus concerts. Aquesta representació, que compta amb un elenc d’onze ballarins, es podrà veure el divendres 28 i el dissabte 29 de gener.

A L’Escorxador, el 29 de gener, la cantant valenciana Jimena Amarillo oferirà un concert basat en el seu últim disc Cómo decirte, mi amor. El dia d’abans, s’inaugurarà l’exposició Audiovisuales para el cambio social que estarà oberta fins al 20 de febrer. A més, els més menuts podran gaudir del taller El Land Art y el bambú negro oferit per Amb mon pare, amb ma mare els dies 29 i 30 de gener.

El drama Maixabel es projectarà des del dimecres 26 fins al diumenge 30 de gener als Cines Odeon. La pel·lícula narra la història de Maixabel Lassa, una dona que rep la trucada d’un d’els integrants de la banda ETA que va assassinar el seu marit. En els mateixos cinemes, però el dissabte 29 i el diumenge 30 es podrà veure la pel·lícula infantil Pinotxo a les 17.30 hores.

A la sala cultural La Llotja Fandango Rock and Blues Band oferirà un concert el dissabte 29.

El dissabte 29 i diumenge 30 de gener, a la sala La Tramoia, els més menuts podran aprendre que la vida està plena de colors en el taller Laboratorio cromático.

A l’Orde Tercer es podrà visitar El cantic de les criatures fins al 6 de març.

I a Les Clarisses l’exposició IV edició de PhotoClot es podrà veure fins al 20 de febrer.

Gran Teatre

· Divendres 28 i dissabte 29 de gener.

Musical: Michael’s Legacy per Jackson Dance Company.

Entrades: Instanticket o en la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 20.00 hores.

Informació: el grup artístic està format per un elenc de quasi vint persones i està avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya.

Sinopsi: Michael’s Legacy és el primer homenatge a Michael Jackson que ofereix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop a les seus gires, amb veus i música en directe. És un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial donat per la companyia en les seues representacions.

Cines Odeon

· Del dimecres 26 al diumenge 30 de gener.

Cine: Maixabel per Icíar Bollaín (Espanya).

Entrades: en Instanticket i en la taquilla.

Sessions: 17.30 i 20.00 hores.

Sinopsi: Maixabel Lasa perd l’any 2000 el seu marit, Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevistar-se amb ella en la presó de Nanclares de l’Oca / Àlaba, en la qual compleix condemna després d’haver trencat els seus llaços amb la banda terrorista. Malgrat els dubtes i de l’immens dolor, Maixabel accedeix a trobar-se cara a cara.

· Dijous 27 de gener.

Cine: Spotlight per Tom McCarthy (EUA).

Entrades: en Instanticket i en la taquilla.

Sessió: 19.00 hores.

Sinopsi: L’any 2002, un reduït equip de reporters d’investigació del Boston Globe va destapar els escàndols de pederàstia comesos durant dècades per cures de l’estat de Massachussets. La publicació d’aquests fets, que l’arxidiòcesi de Boston va intentar ocultar, va sacsejar a l’Església Catòlica com a institució.

· Del dissabte 29 al diumenge 30 de gener.

Cine: Pinotxo per Matteo Garrone (Itàlia).

Entrades: en Instanticket i en la taquilla.

Sessió: 17.30 hores.

Sinopsi: Adaptació de la clàssica història del ninot de fusta anomenat Pinotxo, que desitja ser un xiquet de carn i os.

La Llotja

· Dissabte 29 de gener.

Música: Fandango Rock & Blues Band.

Entrades: en Instanticket, en la taquilla del Gran Teatre o mitja hora abans de l’espectacle en la taquilla de La Llotja.

Passe: 22.00 hores.

Sinopsi: És una banda que rugeix blues i rock a doll, un potent projecte pensat per a trepitjar escenaris i suar amb el públic més exigent. Al capdavant, el cantant i guitarrista Javier Baeza, que va liderar Novembre en els anys 90 i la banda de versions Greenfish durant 18 anys i que actualment roda amb el seu segon disc en solitari. L’acompanya el veterà José Antonio Lloret Bojias a la bateria. Amb ells, completa el trio al baix elèctric Paco Escudero.

L’Escorxador

· Des del divendres 28 de gener fins al diumenge 20 de febrer.

Exposició: Audiovisuales para el cambio social per Asociación Ultravioleta.

Entrades: lliure.

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Els dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Els diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: Ultraviolat és una associació formada per professionals del món de les ciències socials i de la salut.

Sinopsi: Audiovisuals per al canvi social és una exposició on es presenta el resultat de dos projectes: Aulas para la Igualdad, documental elaborat dins del marc del Projecte Mirades, i Confinament, un treball audiovisual produït amb material fotogràfic i àudio pertanyent al micro estudie social sobre estratègies d’afrontament davant del confinament per COVID-19.

· Dissabte 29 de gener.

Concert: Jimena Amarillo

Entrades: En instanticket, en la taquilla del Gran Teatre o una hora abans de l’espectacle en la taquilla de L’Escorxador.

Horari: 21.00 hores.

Informació: L’artista va nàixer a València fa 20 anys i es va donar a conéixer mitjançant covers.

Sinopsi: Romanticisme sense embuts i directe al cor. Com ella mateixa es defineix, pop monyas sense complexos. Jimena Amarillo destaca en l’escena del nou pop espanyol fet per debutants joves, autosuficients i espontanis que mesclen influències i gèneres amb naturalitat. La clau del seu èxit és la sinceritat. Como decirte, mi amor (la primera frase de Quan ja no em vulgues) conta una història amb principi i fi i tenen molt d’autobiogràfiques.

· Dissabte 29 i diumenge 30 de gener.

Taller: El Land Art y el bambú negro per Amb mon pare, amb ma mare.

Inscripció: enviant un mail a arteparaelche@gmail.com

Horari: de 11.00 a 13.00 hores.

Sinopsi: Escultura amb elements naturals. Observa i incorpora la bellesa de la naturalesa en l’expressió artística.

Orde Tercer

· Fins al 6 de març.

Exposició: El cantic de les criatures per Josep Ginestar.

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: Aquesta exposició està basada en els textos de Sant Francesc d’Assís.

Sinopsi: Ginestar rescata l’espiritual de l’oblit que ha experimentat en els dos últims segles per la cultura occidental, i ho fa d’una manera nova, polièdrica, una fórmula personal i biogràfica en la qual el misteri no es pensa ni s’expressa vinculat a cap confessió o dogma concret, si bé beu de la tradició mística i del pensament religiós de caràcter panteista.

Centre Cultural Les Clarisses

· Fins al 20 de febrer.

Exposició: IV edició de PhotoClot.

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: imatges molt variades que posen de manifest, com es pot apreciar en el recorregut de l’exposició, les diferents interpretacions que els participants fan del tema triat per al concurs enguany. Al concurs han concorregut imatges i autors d’excepcional qualitat

La Tramoia

· Dissabte 29 i diumenge 30 de gener

Taller: Laboratorio cromático per Sofía Castellote i Marcial Góngora, de N.S.M. Teatro.

Inscripció: reservant plaça al 605 199 138

Horari: de 12.00 a 13.30 hores.

Informació: La vida està plena de colors, de moments, d’experiències… Per aquesta raó aquest Laboratori comença en “blanc”, perquè siguen els participants els encarregats d’acolorir, embullar i creuar els seus camins en l’espai, com en la vida mateixa.