La Generalitat concedeix una ajuda de més del 50% per a les obres de reparació del carrer Muhammad Al-Shafra

La Generalitat concedeix una ajuda de més del 50% per a les obres de reparació del carrer Muhammad Al-Shafra

El portaveu municipal, Héctor Díez, destaca que aquesta actuació, que ja ha finalitzat, ha comptat amb una inversió de 257.000 euros dels quals el Consell ha atorgat 137.948 euros a l’Ajuntament d’Elx per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges torrencials de la DANA


La Generalitat ha concedit una ajuda de més del 50% per a les obres de condicionament del vessant del riu Vinalopó i per a reparar les foradades al carrer Muhammad Al-Shafra que va generar la DANA de 2019. Així ho ha destacat el portaveu municipal, Héctor Díez, que ha explicat que aquesta actuació, que ja ha finalitzat, ha comptat amb una inversió de 257.000 euros dels quals el Consell ha atorgat una subvenció de 137.948 euros a l’Ajuntament d’Elx per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges torrencials.

Díez ha assegurat que amb aquests treballs es pretenia dotar de seguretat a la zona i recuperar la vegetació, així com revitalitzar el carrer i dotar-la de plataforma única i accessibilitat.

A més, l’actuació s’ha completat amb la instal·lació d’un banc de més de 50 metres de llarg. Per a la seua construcció s’ha emprat 1,2 tones de plàstics reciclats a proposta de la Regidoria de Benestar Social en col·laboració del centre especial d’ocupació, una empresa que dona oportunitats d’inserció laboral a dotzenes de persones amb discapacitat.

La Junta de Govern encarrega a la mercantil municipal PIMESA la redacció de la documentació necessària per a desenvolupar el Sector- E49, que permetrà la gran ampliació en quasi 600.000 metres quadrats d’Elx Parc Empresarial

El portaveu ha valorat positivament l’execució d’aquesta última actuació “L’acabat de la zona ha quedat modern, integrat amb l’entorn i ens ha permés realitzar una xicoteta acció d’economia circular”, ha apuntat Díez.

Ampliació Elx Parc Empresarial

La Junta de Govern ha encarregat a la mercantil municipal PIMESA la redacció de la documentació necessària per a desenvolupar el Sector- E49, que permetrà la gran ampliació en quasi 600.000 metres quadrats d’Elx Parc Empresarial amb l’objectiu d’acollir noves empreses i contribuir al desenvolupament socieconòmic del municipi.

Díez ha assegurat que s’ha fet un treball ingent amb més de 20 informes sectorials i tots els tràmits de Conselleria. “Per fi el projecte es troba en mans municipals i les coses aniran molt més ràpid perquè ja no depenem de ningú per a poder desenvolupar aquesta ampliació”, ha assenyalat l’edil.

Així mateix, el portaveu municipal ha assenyalat que el següent pas és el desenvolupament del projecte d’urbanització i posteriorment, la licitació d’obres amb la qual es posarà en marxa aquesta iniciativa.