Café Quijano actuarà dissabte al Gran Teatre amb la seua gira Manhattan Tour 2022

Café Quijano actuarà dissabte al Gran Teatre amb la seua gira Manhattan Tour 2022

Martita de Graná, Raquel Sastre, Ana Polo, Patricia Espejo i Maru Candel protagonitzaran el xou Còmicas diumenge dia 13


Manhattan Tour 2022 és la nova gira del grup espanyol Café Quijano. Manuel, Óscar i Raúl són els tres germans que conformen aquest grup de gènere rock llatí amb una llarga trajectòria musical. Durant la gira el grup presenta el seu nou àlbum Manhattan alhora que commemora el 20 aniversari de l’LP supervendes La taberna del Buda.

Diumenge 13 de març, amb motiu d’haver-se celebrat aquesta setmana el Dia de la Dona, el Gran Teatre ha programat la representació del xou Còmicas, en el qual participen Martita de Graná, Raquel Sastre, Ana Polo, Patricia Espejo i Maru Candel.

El thriller El poder del perro es projectarà des de dimecres 9 fins diumenge 13 de març als Cinemes Odeon. Als mateixos cinemes, però dissabte 12 i diumenge 13 es podrà veure la pel·lícula infantil Calamity a les 17.30 hores.

A la Llotja la música serà la protagonista amb el concert Musikatessen oferit per Com Una Guitarra.

A L’Escorxador, per a seguir amb la celebració del mes del teatre, els més xicotets podran divertir-se creant al taller Les cares del teatre oferit per Menuts i menudes artistes.

D’altra banda, al Centre Cultural Les Clarisses s’inauguren les exposicions Lluvia, sol y arcoíris i Nosotras pintamoS, per a reivindicar la figura de la dona.

A l’Ordre Tercer es podrà visitar El càntic de les criatures fins al 19 de març.

Gran Teatre
 • Dissabte 12 de març.

Concert: Manhattan Tour 2022 per Café Quijano.

Entrades: Instanticket o a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 20.30 hores.

Informació: aquest grup musical, compost per tres germans, ha collit nombrosos èxits amb les seues cançons durant la seua llarga trajectòria.

Sinopsi: La Jamaicana és el títol del nou single de Café Quijano inclòs dins del seu nou àlbum Manhattan. Amb aquesta nova cançó, es dona pas al que és la “segona part” de l’àlbum supervendes, publicat l’any 2001, La taberna del Buda, que a més coincideix amb el 20é aniversari de la seua publicació. Manhattan és la fidel i digna continuació, repleta de so “taverner” i amb apassionants històries que són purs curtmetratges.

 • Diumenge 13 de març.

Xou: Ana Palo, Maru Candel, Martita de Graná, Raquel Sastre y Patricia Espejo.

Entrades: Instanticket o a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 19.00 hores.

Sinopsi: Aprofitant la setmana de la dona, hem decidit juntar cinc de les millors còmiques del panorama nacional per a poder donar visibilitat i veu de manera conjunta per a festejar el Dia de la Dona. El sector de l’humor i dels monòlegs ha sigut durant anys copat en la seua majoria per homes; i amb aquest espectacle celebrarem l’èxit i el talent de la dona actual en el sector de la comèdia.

Cinemes Odeon
 • Del dimecres 9 al diumenge 13 de març.

Cinema: El poder del perro per Jane Campion (Austràlia).

Entrades: en Instanticket i a la taquilla.

Passes: 17.30 i 20.00 hores.

Sinopsi: Montana, 1925. Els acabalats germans Phil i George Burbank són les dues cares de la mateixa moneda. Phil és impetuós i cruel, mentre George és impassible i amable. Junts són copropietaris d’un enorme ranxo on tenen bestiar. Quan George es casa amb una vídua del poble, Rose, Phil comença a menysprear la seua nova cunyada, que s’instal·la al ranxo amb el seu fill, el sensible Peter.

 • Dijous 10 de març.

Cinema: La mort i la donzella per Asun Noales (Espanya).

Entrades: Lliure

Passe: 19.00 hores.

Sinopsi: Durant l’estiu del 2020, encara en plena pandèmia, la coreògrafa Asun Noales arranca la creació de l’obra La Mort i la Donzella al centre L’Excorxador d’Elx. Aquest documental narra el procés creatiu d’aquest espectacle de dansa que ha sigut reconegut com el més important de l’any en l’àmbit nacional. Des de la idea inicial fins a l’estrena en teatre, acompanyant intèrprets i participants en aquest viatge de transformació des de la vida cap a la mort on es traspassa del visible a l’invisible

 • Del dissabte 12 al diumenge 13 de març.

Cinema: Calamity per Rémi Chayé (França).

Entrades: en Instanticket i en la taquilla.

Passe: 17.30 hores.

Sinopsi: En 1863, Martha Janes ha d’aprendre com manejar als cavalls d’un carruatge per a poder així participar en un comboi que transita per l’oest dels Estats Units. Un dia decideix posar-se pantalons i tallar-se el pèl i genera així una enorme polèmica que traurà a relluir el seu vertader caràcter davant les innombrables dificultats que es presenten en un món tan gran com salvatge i en el qual tot és possible.

L’Escorxador
 • Diumenge 13 de març.

Taller: Les cares del teatre per Menuts i menudes artistes

Inscripció: enviant un WhatsApp al 684082555.

Horari: d’11.00 a 13.00 hores.

Informació: Tots i totes coneixem les màscares que representen el teatre, Talia i Melpomene, però no són les úniques màscares que representarem en honor al Dia Mundial del Teatre. Honrarem aquest art representant-lo amb pintura, peces d’argila, fusta i teles

 • Des del divendres 4 de març fins al diumenge 3 d’abril.

Exposició: 30 años de trayectoria per NSM Teatre

Entrada: lliure

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 A 21.00 hores. Dissabte d’11.00 A 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenge d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: NSM és una Companyia Il·licitana que en aquest 2022 celebra els seus 30 anys de trajectòria. En aquesta exposició ofereix un recorregut pels seus variats espectacles, projectes, i propostes creatives.

Ordre Tercer
 • Fins al 19 de març.

Exposició: El càntic de les criatures per Josep Ginestar

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: Aquesta exposició està basada en els textos de Sant Francesc d’Assís.

Sinopsi: Ginestar rescata l’espiritual de l’oblit que ha experimentat en els dos últims segles per la cultura occidental, i ho fa d’una manera nova, polièdrica, una fórmula personal i biogràfica en la qual el misteri no es pensa ni s’expressa vinculat a cap confessió o dogma concret, si bé beu de la tradició mística i del pensament religiós de caràcter panteista.

Les Clarisses
 • Des del 8 de març fins al 4 d’abril.

Exposició: Lluvia, sol y arcoíris per Dolça

Horari: de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores.

Informació: En aquesta exposició es realitza un recorregut a través dels mesos de l’any i dels colors i les emocions que els acompanyen.

 • Des del 8 de març 13 de març.

Exposició: Nosotras pintamos per l’Associació Belles Arts.

Horari: de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores.

Informació: S’exposen els treballs de l’associació i de convidades del taller de pintura.

LA TRAMOIA
 • Dissabte 12 de març.

Teatre: Trangresiones (Lorca en los espejos) per NSM Teatre.

Entrades: en la taquilla de la Llotja, telefonant al 966 635 454 o enviant un correu electrònic a tramoia@tramoia.org

Horari: 18.00 hores.

Sinopsi: Transgressions suposa un acostament amb tot respecte a la vida i a l’obra del major poeta europeu del segle XX. L’aproximació a la figura de Lorca tracta d’indagar en la seua ideologia, la seua concepció vitalista de l’art, poeta compromés amb la seua gent i amb el seu temps. Per això, reflecteix diversos moments de la seua vida i de la seua obra, la seua joventut a Granada al costat de la seua família i els seus amics; els seus símbols poètics i dramàtics: l’aigua, la lluna, els peixos…

BIBLIOTECA PERE IBARRA
 • Dissabte 12 de març.

Contacontes amb presentació: Hermanos. Quiero jugar solo per Sherezade Gracia

Entrades: lliure

Horari: d’11.00 a 13.00 hores

BARRIS I PEDANIES
 • Dissabte 12 de març al CENTRE JUVENIL LA FOIA.

Teatre: En ma casa no hi ha conflictes per Els Teatrer’s

Horari: 19.00 hores.

 • Divendres 11 de març al CENTRE SOCIAL LA VALLVERDA

Màgia: Anuska la maga

Horari: 19.00 hores.

 • Dissabte de març al CENTRE SOCIAL LA VALLVERDA.

Música: Yolanda García

Horari: 19.30 hores.

 • Dissabte de març a la PLAÇA DEL GALL EL RAVAL.

Música: Sazez Ul Alam

Horari: 19.00 hores.