Eficiència Energètica organitza unes jornades d’autoconsum i assessorament juntament amb l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Generalitat

Eficiència Energètica organitza unes jornades d’autoconsum i assessorament juntament amb l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Generalitat

Amb motiu del Dia Mundial de l’Eficiència Energètica, demà 3 de març a les 11.30 tindrà lloc al Centre de Congressos una jornada sobre autoconsum i interpretació de la factura de la llum.


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria d’Eficiència Energètica, continua treballant en l’aposta per la promoció i la posada en marxa de sistemes d’autoconsum a Elx.

Després de l’anunci de la creació de Generem (Oficina d’Assessorament Energètic) que es preveu que entre en funcionament a finals d’enguany, la Regidoria continua amb la seua aposta per la promoció de l’autoconsum, les Comunitats Energètiques i l’assessorament en la reducció del consum a les llars.

Amb motiu de la celebració del dia Mundial de l’Eficiència Energètica s’ha convocat un acte que comptarà amb una atenció a peu de carrer per part de l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament de la Conselleria d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de 10h a 14h, un “taller” sobre la tramitació d’ajudes d’autoconsum i com interpretar la factura energètica a les 11.30, que serà de lliure accés fins a completar aforament.

A més, se celebrarà una jornada de treball amb entitats empresarials, socials i del sector que comptarà amb la presència del Director General de Transició Ecològica de la Conselleria de Transició Ecològica, Pedro Fresco i del Regidor d’Eficiència Energètica, Felip Sánchez sobre Comunitats Energètiques Locals i les oportunitats que ofereixen per al conjunt del municipi.

En paraules del Regidor de l’àrea Felip Sánchez: “Volem que aquest acte ajude la ciutadania a fer el pas cap a la transició energètica”

En paraules del regidor, “això serveix com a treball conjunt amb la Generalitat per a la nostra pròxima oficina de l’energia Generem” una aposta clara per la posada en marxa d’un servei públic amb una oficina fixa d’atenció al públic d’assessorament i acompanyament en la transició energètica als il·licitans i les il·licitanes.