El 7é cicle literari La dignitat de la paraula arranca dijous 24 al Gran Teatre amb l’escriptora Sara Mesa

El 7é cicle literari La dignitat de la paraula arranca dijous 24 al Gran Teatre amb l’escriptora Sara Mesa

L’edil de Cultura, Marga Antón, i el president de l’Associació literària Frutos del tiempo, Javier Cebrián, anuncien que en aquesta edició les autores tornaran a signar els llibres i els qui ho desitgen podran adquirir un exemplar


El 7é cicle literari La dignitat de la paraula arranca dijous a les 20.00 hores al Gran Teatre de la mà de l’escriptora Sara Mesa, tal com han anunciat la regidora de Cultura, Marga Antón, i el president de l’Associació literària Frutos del tiempo, Javier Cebrián.

A més de Mesa, autora del llibre Un incendio invisible pel qual va obtindre el Premi “Màlaga” de novel·la, participaran en el cicle les escriptores Belén Gopegui el 21 d’abril i Rosa Berbel el 5 de maig. Totes les actuacions seran a les 20.00 hores.

L’edil d’àrea ha destacat que, durant les conferèncie,s “Javier aconsegueix crear un ambient molt íntim i mitjançant les preguntes que li va fent a l’escriptora es crea eixe entorn d’intimitat perquè les persones que estan escoltant tinguen eixe debat en el qual poden fer preguntes” i ha afirmat que La Dignitat de la Paraula “té un públic molt fidel en el qual a més sempre ve una cara nova i això vol dir que la reputació del cicle va augmentant”.

Per part seua, Cebrián ha comentat que “el que busquem en la Dignitat de la Paraula és portar a Elx el millor del panorama literari nacional”.

Enguany, com a novetat, les autores tornaran a signar els llibres en finalitzar l’acte al vestíbul del Gran Teatre i els qui ho desitgen podran adquirir un exemplar.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament i les invitacions es poden aconseguir a les taquilles del Gran Teatre. L’ús de màscara és obligatori.

Antón ha animat la ciutadania a vindre al Gran Teatre dijous 22 a les 20.00 hores i a gaudir d’aquesta nova edició del cicle