‘La Passió d’Elx’ torna al Gran Teatre aquesta Setmana Santa els dies 15, 16 i 17 d’abril amb totes les mesures sanitàries davant el coronavirus

‘La Passió d’Elx’ torna al Gran Teatre aquesta Setmana Santa els dies 15, 16 i 17 d’abril amb totes les mesures sanitàries davant el coronavirus

La regidora de Cultura, Marga Antón, presenten la programació de les representacions del Grup Jerusalem, que portarà la seua funció per tota la província d’Alacant i la regió de Múrcia


La Passió d’Elx torna al Gran Teatre els dies 15, 16 i 17 d’abril. La regidora de Cultura, Marga Antón, i el president del Grup Jerusalem, Víctor Meseguer, han presentat aquest matí la programació d’actuacions que recorrerà tota la província d’Alacant i la regió de Múrcia amb totes les mesures sanitàries davant la Covid.

Segons ha recordat l’edil de l’àrea “en aquesta funció intervenen diversos actors i, a causa de la pandèmia, l’any passat es va projectar la pel·lícula filmada en directe de la representació, que es va dur a terme al centre d’Elx en 2015”. Antón ha animat la ciutadania a acudir a veure l’obra, declarada d’interés turístic i ha destacat que el dia 15 l’entrada serà gratuïta mentre que els dies 16 i 17 es demanarà un donatiu de tres euros.

L’obra recrea els passatges bíblics on es recull des de l’últim sopar de Crist fins al moment de la crucifixió, mort i resurrecció del Senyor.

En concret, el calendari de representacions es traslladarà fins a la parròquia de Sant Antoni aquest dissabte 5 de març; al teatre Victòria d’Hellín el 12 de març; al paranimf de la Universitat d’Alacant a Sant Vicent de Raspeig el 13 de març; al teatre de la Vila Joiosa el 19 de març, a l’auditori de Cox el 20 de març; a l’amfiteatre Oscar Esplá de Benidorm el 26 de març; al Teatre Municipal Capitol de Rojales el 3 d’abril; a la plaça de l’església d’Alqueries el 9 d’abril; i a l’auditori municipal d’Abanilla el 10 d’abril.

Per la seua part, Meseguer ha agraït la col·laboració de les Regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Elx. Així mateix, ha assenyalat que s’ha adoptat un protocol covid especial i s’han triat espais més amplis per a evitar contagis.