La Setmana Santa comptarà amb el pregó a càrrec del jurista Álvaro Antón i el Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors al Gran Teatre

La Setmana Santa comptarà amb el pregó a càrrec del jurista Álvaro Antón i el Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors al Gran Teatre

L’edil de Festes, Mariola Galiana, juntament amb el president de la Junta Major de Confraries i Germandats de Setmana Santa d’Elx, Joaquín Martínez, i la responsable de Comunicació d’El Corte Inglés Ciutat d’Elx, Silvia Aguilar, destaca que el programa de Quaresma compta aproximadament amb 70 actes


La Setmana Santa il·licitana comptarà amb el pregó a càrrec del doctor en Dret i secretari acadèmic del centre d’Elx de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, Álvaro Antón, i el Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors, tal com ha anunciat aquest matí en l’Espai Cultural d’El Corte Inglés Ciutat d’Elx la regidora de Festes, Mariola Galiana, juntament amb el president de la Junta Major de Confraries i Germandats de Setmana Santa d’Elx, Joaquín Martínez, i la responsable de Comunicació del centre comercial, Silvia Aguilar.

El Certamen tindrà lloc al Gran Teatre el 19 de març a les 19.30 hores i el 2 d’abril a les 19.00 hores, de nou al Gran Teatre, tornarà el pregó de Setmana Santa.

La programació de la Quaresma d’enguany a Elx compta amb 70 actes aproximadament i entre els esdeveniments programats destaca també la presentació de la Revista de Setmana Santa 2022 el 23 de març a les 20.30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx.

“Després d’aquests anys tan complicats, aquest és l’any en què les germandats i confraries més es bolcaran perquè al final la ciutadania necessita tornar a reprendre aquest tipus d’activitats, igual que la família confrade i crec que s’ha completat una programació molt carregada d’actes i que agradarà a tots”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Per la seua part, Joaquín Martínez ha destacat que “és molt emocionant poder contemplar a través d’aquest programa com les germandats i confraries continuen molt vives i continuen convocant a la ciutat a gran quantitat d’activitats que demostres aquesta vida interior que tenen”.

A més, Martínez ha fet una crida a les persones que durant aquests dos anys han pres distància respecte a la confraria perquè “s’animen a viure la Quaresma amb intensitat, a tornar a la seua confraria, a la seua germandat, per a tots junts poder tornar a celebrar la Setmana Santa als carrers com estem acostumats a Elx i com es mereix la nostra ciutat”.

Galiana ha agraït El Corte Inglés d’Elx per la seua implicació amb totes les festes de la ciutat, ha felicitat la Junta Major de Confraries i Germandats de Setmana Santa d’Elx per aquesta programació i ha animat tots els il·licitans i il·licitanes a gaudir de tots els actes que ofereix la Setmana Santa d’Elx.