L’alcalde participa amb més de 800 estudiants de secundària en la primera carrera solidària impulsada per l’IES Misteri d’Elx

L’alcalde participa amb més de 800 estudiants de secundària en la primera carrera solidària impulsada per l’IES Misteri d’Elx

Carlos González i la regidora d’Educació, María José Martínez, assisteixen a l’esdeveniment esportiu i feliciten el centre educatiu per promoure una iniciativa que conjuga els valors de l’esforç, de la solidaritat i del treball en equip


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha participat amb més de 800 estudiants de Secundària en la primera carrera solidària de l’IES Misteri d’Elx. El regidor il·licità ha assistit aquest matí acompanyat de la regidora d’Educació, María José Martínez, a l’esdeveniment esportiu i ha felicitat el centre educatiu i el professor d’Educació Física, Andrés Alarcón, per promoure una iniciativa que conjuga els valors de l’esforç, de la solidaritat i del treball en equip.

La carrera ha consistit a fer un recorregut de tres quilòmetres pel circuit de running de la universitat Miguel Hernández. L’activitat s’ha dut a terme al llarg de tot el matí i en aquesta ha participat quasi tot l’alumnat de secundària, un total de 860 estudiants. L’alcalde ha agraït la gran participació de l’alumnat i ha celebrat que l’institut organitze aquesta mena d’iniciatives.

La recaptació dels fons anirà destinada a ONG amb projectes centrats en l’educació infantil i la promoció de valors a través de l’esport

Per a finalitzar, l’institut ha entregat els premis als tres primers de cada categoria masculina i femenina. La recaptació dels fons anirà destinada a ONG amb projectes centrats en l’educació infantil i la promoció de valors a través de l’esport.