El Centre de Congressos acollirà el dia 19 la projecció d’un documental sobre l’ajuda internacional contra la pobresa

El Centre de Congressos acollirà el dia 19 la projecció d’un documental sobre l’ajuda internacional contra la pobresa

La projecció Poverty Inc. (Pobreza S.A) començarà a les 19.00 hores amb entrada gratuïta i s’emmarca dins de la mostra “Mirant” Salut, Cooperació i Desenvolupament que compta amb la subvenció de la Regidoria de Cooperació


L’auditori del Centre de Congressos acollirà el pròxim dijous 19 el documental Poverty Inc. (Pobreza S.A),  amb entrada gratuïta, que reflexiona sobre el sistema internacional d’ajuda contra la pobresa.

La projecció s’emmarca en el segon passe del cicle cinematogràfic de la mostra “Mirant” Salut, Cooperació i Desenvolupament, organitzat per les Xarxes Sanitàries Solidàries de la Comunitat Valenciana i subvencionat per la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Elx.

Posteriorment, tindrà lloc una xarrada amb representació d’ONGD i d’associacions il·licitanes. Les portes de l’auditori obriran les seues portes a les 18.30h i la projecció començarà a les 19.00 hores.

El formulari d’inscripció a l’esdeveniment està disponible a aquest enllaç.

Tràiler de Poverty Inc. (Pobreza S.A):

https://www.youtube.com/watch?v=t5zida0r4po&t=30s