L’Equip de Govern retirarà de l’ordre del dia del ple el punt sobre la modificació del PGOU a petició de Ciutadans i del regidor No Adscrit

L’Equip de Govern retirarà de l’ordre del dia del ple el punt sobre la modificació del PGOU a petició de Ciutadans i del regidor No Adscrit

L’expedient sobre el canvi de qualificació de les parcel·les de Les Clarisses, L’Escorxador, el Mercat Central i el Mercat Provisional es tramitarà de manera individualitzada per a buscar un major consens en la Corporació Municipal


L’Equip de Govern Municipal plantejarà demà retirar de l’ordre del dia del ple el punt número 13, de l’àrea d’Urbanisme, sobre el canvi de qualificació de les parcel·les de Les Clarisses, de L’Escorxador, del Mercat Central i del Mercat Provisional a petició de Ciutadans i del Regidor No Adscrit a la Junta de Portaveus celebrada per a poder votar els expedients de manera individualitzada.

La sessió ordinària del ple ha sigut convocada per a demà a partir de les nou del matí al Saló de Plens de l’Ajuntament. Els expedients del punt número 13 referits a “Informació pública de la modificació puntual número 36 del Pla General d’Ordenació Urbana” es van tramitar en bloc perquè existien elements interrelacionats en aquests.

La retirada de l’expedient, segons ha explicat l’alcalde, Carlos González, permetrà atendre la petició dels esmentats membres de l’oposició i, així mateix, buscar un major consens al si de la Corporació Municipal sobre un assumpte d’indubtable interés públic com ara el canvi de qualificació de les parcel·les de Les Clarisses, de L’Escorxador, del Mercat Central i del Mercat Provisional, per a les quals existeixen projectes de futur de gran importància.

La tramitació de l’expedient de manera individualitzada ha de tornar a la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament i ser debatut en una nova sessió plenària.