Torna “Elx Street Market’’ amb 14 foodtrucks i 22 parades d’artesania

Torna “Elx Street Market’’ amb 14 foodtrucks i 22 parades d’artesania

Felip Sànchez, edil de Comerç, assenyala que la setena edició d’aquest esdeveniment gratuït que se celebra del 20 al 22 de maig al passeig de l’Estació comptarà amb espais per a l’art, per els xiquets i concerts d’artistes com Pablo Carbonell


La setena edició d’“Elx Street Market” se celebrarà els pròxims dies 20, 21 i 22 de maig al passeig de l’Estació. Enguany comptarà amb la presència de 14 foodtrucks, vehicles-restaurant, que oferiran a tots els assistents menjar nacional i internacional dels Estats Units, de Veneçuela, de l’Argentina, de Tailàndia o de Mèxic, entre molts altres països representats per aquestes autèntiques cuines amb rodes.

L’esdeveniment, d’entrada gratuïta, tindrà a més un mercat ambulant amb 22 parades d’artesania i joieria, i comptarà amb un espai per a l’art enfocat a la il·lustració a més d’un escenari infantil on hi haurà espectacles de màgia i d’animació. També hi haurà concerts: el divendres 20 de maig actuarà Pablo Carbonell, Santero i los Muchachos el dissabte 21 i Ramonets el diumenge 22.

Felip Sànchez, edil de Comerç, afirma que ”la intenció d’aquest esdeveniment és dinamitzar el comerç de la ciutat atraient tant la població il·licitana com la de les ciutats veïnes perquè vinguen a passar el dia”.

Per part seua, Amadou Sow, organitzador de l’esdeveniment indica que “volem apostar aquest seté any per les activitats, pels concerts i pels escenaris, perquè posarem un dedicat a l’art, un altre als xiquets i un altre als músics “. Rafa Baeza, coorganitzador d’aquest apunta que “hem apostat fortament per crear una fira que tinga format festival i que amb les seues carpes i foodtrucks ocupe tot el passeig de l’Estació“.

Aquest 2022 a més “Elx Street Market” no tindrà restriccions sociosanitàries com sí que va haver-hi en l’edició de l’any anterior que va atraure a 19.000 il·licitans i il·licitanes.

L’horari d’obertura d’“Elx Street Market” serà el divendres 20 de 18.00 a 00.00 hores, i el dissabte 21 i el diumenge 22 de maig de 12.00 a 00.00 hores.