El reeixit concert de Rosa López dona pas al 70’s Festival per a tancar la programació de l’Hort de Baix

El reeixit concert de Rosa López dona pas al 70’s Festival per a tancar la programació de l’Hort de Baix

Les entrades per al concert del diumenge 14 d’agost, que comptarà amb les actuacions d’artistes com Juan Bau, Elena Bianco, Micky, José María Guzmán i Raúl Santana, ja estan esgotades


Ple absolut a l’Hort de Baix per a gaudir del concert de Rosa López celebrat aquest divendres 12 en el marc de les festes patronals del municipi. La que fora guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo va conquistar el nombrós públic present i, després de l’èxit obtingut, donarà pas el pròxim 14 d’agost al 70’s Festival, l’última actuació del programa realitzat per la Regidoria de Festes en aquest enclavament.

Durant tota la setmana s’han dut a terme els concerts de Rafa Sánchez de la Unión i La Fumiga+ Maluks, a més dels tributs a U2, Queen, Raphael, Alejandro Sanz i Nino Bravo que han comptat amb l’assistència d’unes 2.000 persones.

A partir de les 23.30 d’aquest diumenge 14 d’agost el públic podrà gaudir del 70’s Festival, les entrades del qual estan esgotades i on actuaran artistes com Juan Bau, Elena Bianco, Micky, José María Guzmán i Raúl Santana.