La Pirotècnia Zarzoso, guanyadora del XII Concurs de Mascletaes Festes d’Elx

La Pirotècnia Zarzoso, guanyadora del XII Concurs de Mascletaes Festes d’Elx

La Pirotècnia Zarzoso s’ha alçat com la guanyadora del XII Concurs de Mascletaes Festes d’Elx, per l’espectacle de foc, so i color que va oferir el diumenge a les 14.00 hores, en la cinquena i última jornada d’un certamen que, per a la present edició, ha experimentat millores com el canvi d’ubicació o l’increment dels quilos de pólvora. El segon premi ha recaigut en la Pirotècnia Turís, per la mascletà del divendres 12 d’agost. L’anunci el va fer aquest dilluns, al migdia, l’edil de Festes, Mariola Galiana, que va comunicar la decisió del jurat.

D’aquesta manera, Pirotècnia Zarzoso serà l’encarregada de disparar el tradicional castell de focs artificials des del pont del Ferrocarril en la vetlada del 15 d’agost de 2023, mentre que Turís farà el mateix a les 14.00 hores d’aquest dia amb la mascletà en honor a la Verge de l’Assumpció.

Com en anteriors edicions, per a aquesta dotzena cita s’ha comptat amb la participació del públic, que va poder puntuar in situ o en línia, dins d’una escala de l’u al quatre, cadascuna de les mascletaes de concurs.