Més de 320 joves gaudeixen de 25 tallers durant la tercera `Summer Edition’ impulsada per la Regidoria de Joventut

Més de 320 joves gaudeixen de 25 tallers durant la tercera `Summer Edition’ impulsada per la Regidoria de Joventut

L’edil de l’àrea, Marga Antón, explica que durant el mes de juliol s’han realitzat activitats de producció artística, paddle surf, ball, manicura o cuina


Més de 320 joves han gaudit de 25 tallers durant la tercera `Summer Edition’ impulsada per la Regidoria de Joventut.

“Totes aquestes activitats han tingut una gran valoració tant en els joves com el seu entorn, ja que els ha donat la possibilitat de passar un estiu ple d’experiències, oci, aprenentatge i diversió”, ha destacat la regidora de l’àrea, Marga Antón.

Durant el mes de juliol s’han dut a terme activitats de producció artística que, segons Antón, “han tingut una forta acceptació, on els participants han realitzat mostres d’allò aprés al final de cada taller, motivant d’aquesta manera als i les joves sobre el treball realitzat”. A més, a les Sales Joves de diverses pedanies s’han fet tallers de cuina en els quals els assistents han aprés receptes ràpides i saludables.

D’altra banda, han tingut especial protagonisme les activitats a l’aire lliure com l’esnòrquel a Tabarca o els cursos d’iniciació al paddle surf als Arenals del Sol mentre que en les activitats de ball, especialment dansa urbana i K-pop, l’aforament es va completar.

La programació ha comptat també amb tallers de manicura i esmaltat permanent, decoració d’ungles, creació de bosses de roba, fotografia nocturna i el Taller de Podcast en el programa de ràdio “Connectant Corresponsals” en Ràdio Jove Digital “en el qual es pretenia motivar Els participants en el programa de corresponsals en instituts, així com potenciar la participació, la col·laboració i les formes de comunicar tota mena d’informació a altres joves”, ha comentat l’edil.

Nova edició d’”El meu estiu a Carrús”

S’ha celebrat una nova edició d’”El meu estiu en Carrús” amb activitats de manualitats, balls, tornejos de tenis de taula, dards i escacs, a més d’eixides a piscines i platges o el taller “Videopoemes per a Youtubers”.

Les activitats van començar l’1 de juliol amb la presentació dels participants del campus i el Carrús 2K22, una experiència on es van combinar videojocs i música i on van participar més de 100 joves.

Activitats pel 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

D’altra banda, Antón ha recordat que per a celebrar el Dia Internacional de la Joventut, el passat 12 d’agost es va inaugurar una exposició a la plaça del Centre de Congressos que es pot visitar durant tot el mes d’agost, amb tota la informació de les activitats realitzades per la Regidoria de Joventut.