Acord entre Circ Encantat i l’Ajuntament per a oferir un passe especial als majors del municipi el pròxim 30 de setembre

Acord entre Circ Encantat i l’Ajuntament per a oferir un passe especial als majors del municipi el pròxim 30 de setembre

Puri Vives, regidora de Polítiques de Majors, i Sonia Miranda, gerent de la companyia, expliquen que aquest espectacle exclusiu per a majors de 60 anys s’ofereix amb motiu de l’inici del Mes del Major a l’octubre


El Circ Encantat, en un acord amb la Regidoria de Polítiques de Majors, presenten un passe especial d’aquest espectacle per a tots els majors del municipi d’Elx amb motiu de l’inici del Mes del Major el pròxim octubre de 2022. Així ho han explicat l’edil del Polítiques de Majors, Puri Vives, i la gerent de la companyia, Sonia Miranda.

“Per a nosaltres el mes del major és durant tot l’any, però quina millor manera d’arrancar el Dia Internacional de les Persones Majors que amb aquest espectacle ple de màgia, il·lusió, alegria i moltes rialles”, ha assegurat Vives.

“Aquest gran equip i projecte, quant a infraestructura, escenografia i tots els elements que el conformen tenen com a objectiu alegrar l’esperit i tots els nostres majors”, ha explicat la gerent.

Els il·licitans interessats poden arreplegar des de demà les seues entrades per a l’espectacle presentant el seu DNI al despatx de la Regidoria

Des de la Regidoria conviden els majors de la ciutat d’Elx a un passe especial que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre a les 18.00 hores al costat del Centre Comercial l’Aljub (C/ Jacarilla n. 2). “Volem que els nostres majors tornen a recordar la màgia del circ i la il·lusió de com el vivien quan eren joves, a més, a poder ser, en companyia d’algun dels seus nets”, ha explicat l’edil de l’àrea.

Els majors de 60 anys que estiguen interessats a gaudir d’aquest circ podran acudir des de demà, 22 de setembre, a l’oficina de la Regidoria de Polítiques de Majors per a arreplegar les seues entrades. Podran obtindre un màxim de dos passes i només hauran de presentar el seu DNI per a obtindre’ls. S’oferiran entrades fins a completar l’aforament de l’espectacle.