Detingut per resistència a l’autoritat després d’intentar impedir la marxa d’un vehicle a l’Estació d’Autobusos i increpar els transeünts

Detingut per resistència a l’autoritat després d’intentar impedir la marxa d’un vehicle a l’Estació d’Autobusos i increpar els transeünts

L’home, que viatjava amb un acompanyant en la línia que uneix Almería amb Barcelona, va calar foc a uns papers dins de l’autocar i es va tombar sota aquest per a bloquejar la seua eixida


La Policia Local d’Elx va detindre el passat dissabte 3 de setembre a l’Estació d’Autobusos un jove de 25 anys per resistència greu a l’autoritat. Sobre les 22.20 hores, la conductora d’un autocar entre Barcelona i Almeria que va realitzar parada a les instal·lacions il·licitanes, va informar el servei de vigilància sobre dos passatgers que, a més d’increpar la resta d’ocupants del vehicle, havien calat foc a uns papers. En intervindre el vigilant de seguretat i explicar-los que no podien continuar el viatge, un va bloquejar la marxa de l’autobús tombant-se sota aquest, per la qual cosa es va requerir la presència del cos de seguretat municipal.

A la vista dels fets, els agents van reiterar als esvalotadors la impossibilitat de continuar viatjant en aquest autocar, tractant de convéncer a qui romania tendit sota el vehicle que abandonara la seua actitud. El nerviosisme i l’agressivitat que presentava l’individu va cridar l’atenció de la patrulla local. No obstant això, el bus va poder continuar amb la seua ruta.

Quan els agents tractaven d’interceptar-lo i tranquil·litzar-ho, l’esvalotador va llançar pedres als uniformats i, durant el seu trasllat a dependències policials, va trencar una de les finestretes del cotxe patrulla

Els policies van tractar d’identificar el jove, que es negava s’hi negava. En un moment, es va llevar la roba, va increpar els transeünts i es va abalançar sobre els vehicles que passaven pels voltants. Davant això, els agents es van disposar a interceptar-lo i a tranquil·litzar-lo, però aquest va mostrar nul·la col·laboració i va  llançar pedres als uniformats.

Finalment va ser reduït i traslladat a dependències policials, malgrat la violenta resistència que va oposar. Si bé, durant el trajecte va començar a insultar els agents, va colpejar-se contra la mampara del cotxe policial i va arribar a fracturar una de les seues finestretes.