El Centre de Congressos acull el 27 i 28 de setembre una nova edició de ‘Nada Trivial’ per a fomentar els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre les persones majors

El Centre de Congressos acull el 27 i 28 de setembre una nova edició de ‘Nada Trivial’ per a fomentar els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre les persones majors

L’edil de l’àrea, Puri Vives, destaca que les sessions són gratuïtes per a les persones assistents i recorda que les inscripcions es poden realitzar enviant un WhatsApp amb el text ALTA+NOM al 685 96 22 51 o telefonant al mateix número de telèfon


La Regidoria de Polítiques de Majors, en col·laboració amb l’associació Jovesólides i amb el suport de la Generalitat Valenciana, ha posat en marxa una nova edició de ‘Nada Trivial’, que se celebrarà el 27 i 28 de setembre al Centre de Congressos a partir de les 10.00 hores, per a promoure el canvi social i fomentar la implicació de les persones majors en els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb la finalitat d’aconseguir que les ciutats siguen més inclusives, segures i sostenibles.

Aquesta activitat, basada en el conegut joc de taula per a treballar els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030, es durà a terme en dues sessions específiques d’una hora de duració aproximada en les quals s’implementaran diferents dinàmiques participatives dirigides a adquirir nocions generals sobre el marc d’acció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

A més, mitjançant el joc es pretén que els participants reflexionen i reivindiquen la seua necessària participació en la societat.

L’activitat, basada en el conegut joc de taula, es durà a terme en dues sessions específiques d’una hora de duració en les quals s’implementaran diferents dinàmiques participatives

L’edil de l’àrea, Puri Vives, ha destacat que les sessions són gratuïtes per a les persones assistents i ha recordat que les inscripcions es poden realitzar enviant un Whatsapp amb el text ALTA+NOM al 685 96 22 51 o telefonant al mateix número de telèfon.

Per a la inscripció, les persones interessades han de tindre 60 anys o més i estar empadronades a Elx. Així mateix, el grup es conformarà per rigorós ordre d’inscripció. Davant qualsevol dubte, es pot acudir a la Regidoria de Polítiques de Majors (Plaza Menéndez Pelayo, 2) o contactar al 96 665 82 63 o pel correu electrònic mayores@elche.es.