La Policia Local deté un home per intentar robar els pneumàtics i les llandes d’un vehicle aparcat a Altabix

La Policia Local deté un home per intentar robar els pneumàtics i les llandes d’un vehicle aparcat a Altabix

El presumpte autor, que va ser sorprés pels agents després de ser alertats per una telefonada veïnal, havia col·locat sobre uns blocs de formigó l’automòbil, havia retirat els caragols de les rodes i havia desmuntat una d’elles


La Policia Local d’Elx va detindre a Altabix un home de 38 anys, veí de Torrevella, per presumptament tractar de robar els pneumàtics i les llandes d’un vehicle aparcat al carrer Celia Lozano. Gràcies a una telefonada veïnal a la Sala d’Operacions (092), una patrulla del cos de seguretat municipal es va desplaçar al lloc amb immediatesa, on va advertir la presència de l’home al costat de la roda davantera de l’automòbil. En adonar-se de la patrulla policial, el sospitós es va alçar i va començar a caminar en direcció contrària al mateix temps que es desfeia d’un objecte al costat d’una palmera.

En ser preguntat pels agents pel motiu de la seua presència en la via pública, l’home va assenyalar estar passejant i recollint burilles, si bé van poder comprovar que l’element que havia llançat uns metres arrere era una clau de tub. Els policies, després d’inspeccionar l’entorn del turisme, van detectar de manera clara i evident el desmuntatge de les seues rodes posteriors, que ja havia retirat una d’elles i preparat la resta per al desmuntatge, després de donar suport als baixos del cotxe sobre uns blocs de formigó amb ajuda d’un gat hidràulic.

Davant l’evidència dels fets, l’home va reconéixer l’intent de sostracció dels pneumàtics i llandes per a la seua posterior venda a un conegut per un preu inferior als de mercat, que podria arribar als 600 euros. Després de contactar amb el propietari, que va afirmar haver deixat el seu vehicle correctament estacionat i en perfectes condicions, va ser informat del succeït i se li va entregar la resta d’elements per a la seua restitució. Finalment, l’home va ser arrestat i traslladat a dependències policials.