La Policia Local deté un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues en portar més de deu grams de cocaïna

La Policia Local deté un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues en portar més de deu grams de cocaïna

El detingut, en adonar-se de la presència de la patrulla municipal, que feia tasques de vigilància rutinària als espais públics de l’entorn del carrer Germans Navarro Caracena, va ocultar la bossa amb la droga i posteriorment va emprendre la fugida


La Policia Local d’Elx va detindre divendres passat al migdia un home de 41 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Mentre una patrulla feia tasques de vigilància habitual als espais públics de l’entorn del carrer Germans Navarro Caracena va observar tres persones assegudes en un banc, amb una actitud que va alçar les sospites dels agents en advertir una possible compravenda de substàncies il·legals.

En acostar-se un dels policies a comprovar què succeïa, va observar com un dels implicats ocultava alguna cosa entre la seua roba, va iniciar sobtadament la fugida i va llançar una bossa entre dos cotxes. Després de ser atrapat i reduït malgrat que va oferir resistència, els uniformats van poder constatar que la bossa contenia uns pols que més tard es van identificar com a cocaïna, amb un pesatge de més de deu grams, que superaven els límits establits per a l’autoconsum segons les taules elaborades per l’Institut Nacional de Toxicologia. Així mateix, l’implicat portava gran quantitat de diners en efectiu. Per això, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.