La Regidoria de Joventut presenta una nova edició del certamen Torrellano Talents amb un augment en la quantia dels premis

La Regidoria de Joventut presenta una nova edició del certamen Torrellano Talents amb un augment en la quantia dels premis

L’edil de l’àrea, Marga Antón, recorda a la ciutadania que continua obert el termini d’inscripcions per al XXIV Certamen Nacional de Joves Cantautors d’Elx fins al pròxim 23 d’octubre


La Regidoria de Joventut ha presentat una nova edició del certamen Torrellano Talents, un esdeveniment a l’estil ‘Got Talent’ en el qual els concursants hauran de mostrar les seues habilitats davant un jurat. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea, Marga Antón. Joventut du a terme aquest concurs en col·laboració amb diverses entitats de la pedania il·licitana que col·laboren amb el Centre Juvenil amb la finalitat de donar una major amplitud en el treball amb els joves de Torrellano. Aquestes són l’Associació Juvenil Coratge, Unió Musical Torrellano, La Colla de Torrellano i Amigosterapia.

“Aquesta activitat és una manera de promocionar un esdeveniment on es valora la creativitat i l’esforç, alhora que es fomenta la participació, l’associacionisme i el voluntariat”, ha explicat Antón. Com en edicions anteriors, podrà participar qualsevol persona, bé individualment, bé en parelles o grups, amb un màxim de deu persones. S’admet qualsevol modalitat o especialitat relacionada amb el ball, la música, l’humor, la màgia i l’espectacle en general.

El jurat seleccionarà una desena de finalistes que seran els encarregats d’actuar en la gala final, que se celebrarà el 22 d’octubre a les 19.00 hores a la plaça de Sant Crispí de la pedania. Enguany, el certamen torna a la normalitat després d’una última edició marcada per les mesures sanitàries. “Esperem que tot el públic gaudisca de les actuacions que es duran a terme i que passen una bona vesprada, alhora que donem l’oportunitat als il·licitans i il·licitanes per a actuar i demostrar tot el seu art i creativitat en rigorós directe”, ha assegurat l’edil.

En edicions anteriors el públic assistent va arribar a superar els tres centenars. “Volem que el nombre de persones vaja en augment, així com la participació en aquest”, ha manifestat la regidora.

L’Ajuntament torna a apostar la qualitat artística en col·laboració amb associacions de la pedania il·licitana com ara la Unió Musical Torrellano, La Colla de Torrellano, Amigosterapia o Associació Juvenil Coratge

El jurat valorarà la qualitat artística, originalitat, interpretació i creativitat dels participants. Estarà compost per la responsable de Joventut; el cantautor il·licità Juanjo Noguera; l’actriu i narradora Marisela Romero; l’estilista i monitor de ball Cristian Mateu; i la monitora de dansa Noelia Aulló.

“Enguany, hem considerat incrementar la quantia dels premis, ja que som coneixedors de l’alta participació que concorre en el certamen i la visibilitat que dona tant a Torrellano com a la ciutat d’Elx i a la seua joventut”, ha explicat Antón. Els premis seran de 500, 400 i 300 euros per al primer, segon i tercer llocs, respectivament.

Les inscripcions estaran obertes fins al sis d’octubre, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Finalment, Antón ha volgut animar a totes els joves a participar en aquest concurs, en el qual “Torrellano es converteix en un escenari per a demostrar totes les seues habilitats i continuen amb el seu desenvolupament artístic”. A més, ha recordat que encara continua obert el termini d’inscripcions del XXIV Certamen Nacional de Joves Cantautors d’Elx fins al 23 d’octubre. “Es tracta d’una aposta de la Regidoria a nivell nacional a la qual també animem a tots els il·licitans a participar”, ha assegurat. Els finalistes d’aquest concurs es faran públics el 18 de novembre i celebrarà també una gala final el 17 de desembre.