L’alcalde d’Elx dona suport a les 17 marques il·licitanes participants en l’edició centenària de Lineapelle

L’alcalde d’Elx dona suport a les 17 marques il·licitanes participants en l’edició centenària de Lineapelle

El regidor il·licità, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, recorren el recinte on se celebrarà fins al 22 de setembre el certamen milanés


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, han visitat les 17 firmes il·licitanes participants en la fira de components, adobats i marroquineria per al calçat Lineapelle que celebra la seua edició centenària fins al 22 de setembre al recinte firal Fiera Milano-Rho per a presentar les novetats de tardor-hivern 2023.

En el seu recorregut per la fira els han acompanyat Manuel Román i Álvaro Sánchez, president i director general de l’Associació Espanyola d’Empreses de Components per al Calçat (AEC), respectivament.

González considera que “la indústria dels components té expectatives bastant positives en aquesta fira” i assegura que en aquest cas “significarà el creixement econòmic i de l’ocupació i es traduirà en benestar i prosperitat per a Elx i per als il·licitans i il·licitanes”.

A més, el responsable de l’Equip de Govern ha destacat “el gran esforç de les empreses il·licitanes per adaptar-se a les tendències del mercat” i ha posat en relleu “l’aposta decidida de totes elles per la sostenibilitat, que és el denominador comú de tots els expositors”.

El responsable de l’Equip de Govern destaca que “hem tingut una bona fira del calçat i estem davant les portes d’una bona fira dels components, que són elements fonamentals per a l’economia de la nostra ciutat”

“En resum, crec que hem tingut una bona fira del calçat i estem davant les portes d’un bon certamen dels components, que són elements fonamentals per a l’economia de la nostra ciutat”, ha conclòs.

Segons dades de la fira, exposaran més de 1.100 expositors de 38 països diferents, que són el 63% d’Itàlia, seguits per Espanya amb un 7%, Turquia amb un 6%, Alemanya i Portugal amb un 3%, entre altres.

Quant als sectors de participació, el 51% són empreses d’adobats, el 32% d’accessoris i components, el 12% correspon a teixits i sintètics, i la resta empreses de serveis i revistes.

Després d’aquest esdeveniment, les empreses acudiran a Futurmoda, la pròxima edició de la qual tindrà lloc a la Institució Firal Alacantina els dies 5 i 6 d’octubre de 2022.