L’alcalde explica davant el Rotary Club els projectes del govern municipal

L’alcalde explica davant el Rotary Club els projectes del govern municipal

El Rotary Club Elx, sota la presidència de Luis Torres Candela, ha iniciat un nou curs de reunions i debats amb la presència de l’alcalde, Carlos González, que va fer un repàs a les diferents gestions i projectes en els quals l’equip de govern municipal treballa. En aquest sentit, i en un any polític que ve marcat per les eleccions locals de 2023, l‘alcalde es va comprometre a governar sense que la bombolla electoral cobrisca el dia a dia de l’Ajuntament.

Segons va assegurar l’alcalde, “és temps de resoldre problemes i atendre les necessitats, i deixar la campanya en un segon pla fins que arribe el moment”. González va assenyalar la inflació com el principal problema que hi ha per davant a l’àmbit global, i va recordar que Elx és un dels ajuntaments que s’han sumat a l’aliança valenciana de lluita contra la inflació que ha promogut la Generalitat.

González va traslladar les línies d’actuació en els pròxims mesos quant a educació, sanitat, infraestructures o regeneració urbana de barris com a Sant Antoni, Porfiri Pasqual o Palmerars. Es va obrir un ampli i interessantíssim debat que va finalitzar amb l’alcalde signant al llibre d’honor