Més de 200 persones acomiaden la ‘Setmana de la Mobilitat Sostenible’ amb una marxa ciclista pels carrers d’Elx

Més de 200 persones acomiaden la ‘Setmana de la Mobilitat Sostenible’ amb una marxa ciclista pels carrers d’Elx

“Amb aquesta iniciativa pretenem incentivar l’ús de la bicicleta als carrers de la nostra ciutat i fer un nou pas per a fer d’Elx una ciutat verda”, afirma la regidora de Mobilitat Esther Díez


Més de 200 persones han participat en la marxa ciclista emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. “Una iniciativa amb la qual des de l’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Mobilitat, pretenem incentivar l’ús de la bicicleta als carrers de la nostra ciutat”.

Així ho ha anunciat la regidora de Mobilitat, Esther Díez, que ha participat en la marxa juntament amb l’edil de Seguretat, Ramón Abad, mentre que l’alcalde, Carlos González, i l’edil d’Esports, Vicente Alberola, han assistit a la segona eixida de la marxa a la Plaça de Baix, ja que la primera eixida ha sigut des de les dels Algeps.

“És imprescindible dur a terme aquestes activitats de promoció del transport sostenible amb marxes com aquesta i de la mà de l’ampliació de serveis com BiciElx, que des de l’anterior legislatura ha augmentat en més de 20 estacions, i també amb els nous carrils bici que en els pròxims dies entraran en funcionament. Una aposta amb la qual fem un pas més per a fer Elx una ciutat verda”, ha indicat Díez.

La regidora ha destacat la gran acceptació entre la ciutadania que en aquesta edició han tingut les activitats organitzades per la seua Regidoria en la Setmana de la Mobilitat.

Entre aquestes activitats estan el Pàrquing Day, un dia en què diverses places d’aparcament de la ciutat es van transformar en jardins per a mostrar les possibilitats dels espais públics més enllà dels vehicles de motor, la marxa al Pantà o els tallers de mecànica de bicicleta.