VisitElche promociona el municipi com a destinació turística a la fira Top Resa de París

VisitElche promociona el municipi com a destinació turística a la fira Top Resa de París

El regidor de l’àrea, Carles Molina, apunta que “el país veí és el principal mercat emissor internacional al nostre municipi, per la qual cosa és important la presència d’Elx en aquesta mena d’accions col·laboratives”


VisitElche promociona els atractius del municipi com a destinació turística a la fira IFTM Top Resa de París, que s’ha convertit en els últims anys en un dels principals certàmens turístics de França quant a la concurrència d’operadors turístics i que té lloc al Parc des Expositions Porte de Versailles entre els dies 20 i 22 de setembre. VisitElche participa al costat de Turisme Comunitat Valenciana sota el paraigua de Turespaña amb l’objectiu portar la imatge d’Elx al mercat francés, amb un expositor en el qual l’ens il·licità detalla l’oferta turística de la ciutat en una fira dirigida a professionals del sector i en la qual VisitElche busca obrir noves oportunitats de negoci i establir col·laboracions amb operadors turístics i agents de viatge gals.

VisitElche i Turisme Comunitat participen sota el paraigua de Turespaña en aquest esdeveniment, que ha tingut lloc els dies 20 i 22 de setembre al Parc des Expositions Porte de Versailles, per a obrir noves oportunitats de negoci i establir col·laboracions amb operadors turístics i agents de viatge francesos

El regidor de Turisme, Carles Molina, ha assenyalat que “l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a París va convocar Visitelche, al costat de la resta de marques i municipis que participen en l’expositor de Turespaña, a una reunió de treball a la seu de l’òrgan a la capital francesa per a l’elaboració del pla de promoció a França 2023”. “El país veí és el principal mercat emissor internacional al nostre municipi, per la qual cosa és important la presència d’Elx en aquesta mena d’accions col·laboratives”, ha agregat el responsable municipal.

Segons apunten des de VisitElche, el turista francés que ix a l’estranger tria destins culturals en funció de la seua qualitat/preu, organitza individualment els seus viatges a través d’internet, viatja a l’estiu (agost) o primavera (maig) durant les vacances escolars i té un creixent interés pels viatges curts a destinacions urbanes i culturals.

Una de les cites professionals del sector més importants

La fira IFTM Top Resa, que celebra la seua edició número 44 en aquest 2022, és dels principals actors de l’entorn de les cites turístiques de França i d’Europa; un punt de trobada destacat de professionals de la indústria del viatge que s’ha consolidat com el major esdeveniment turístic de país gal i l’aparador ideal on mostrar els recursos turístics d’Elx. Creat en 1978, el saló Top Resa va començar la seua història a la població normanda de Deauville. En 2008, la fira es va traslladar a París, va passar a denominar-se IFTM Top Resa i es va convertir d’aquesta manera en un esdeveniment multisegment al qual acudeixen empreses de tota mena d’activitats turístiques: oci, negocis i esdeveniments.

L’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández connecta amb tres aeroports parisencs: Charles de Gaulle (Air France i Vueling Airlines), Orly (Transavia France) i Beauvais-Tillé (Ryanair). A més, hi ha vol directe a diferents localitats franceses: Nantes Atlantique (Volotea), Bordeus (Ryanair), Marsella (Ryanair) i Tolosa (Ryanair).