El grup Golden Girls guanya la VI edició de Torrellano Talents

El grup Golden Girls guanya la VI edició de Torrellano Talents

En el segon lloc va quedar Cañailla amb l’actuació Alegrías de Cádiz, i en el tercer, Kade, amb Otra vez yo


La VI edició de Torrellano Talents, activitat organitzada per la Regidoria de Joventut, va celebrar la seua Gala Final el passat cap de setmana, en la qual es van triar com a guanyadors el grup Golden Girls, amb la seua actuació homònima; Cañailla, amb Alegrías de Cádiz; i Kade, amb Otra vez yo. El primer va rebre un premi monetari de 500 euros; el segon, de 400; i el tercer, de 300.

Durant la deliberació del jurat, el públic assistent va tindre l’oportunitat de gaudir de la coreografia En algun lugar, realitzada per la il·licitana Escola d’Arts de persones amb diversitat funcional.

Marga Antón, regidora de Joventut, va destacar que “el públic ha gaudit enormement de les actuacions que s’han realitzat i han passat una vesprada entretinguda i molt divertida, on hem pogut veure actuar a diferents artistes en diverses disciplines, que han demostrat tot el seu art i la seua creativitat en rigorós directe”.

Marga Antón, edil de Joventut, va remarcar que “amb la celebració d’aquesta activitat promocionem un esdeveniment que valora la creativitat i l’esforç, mitjançant el foment de la participació, l’associacionisme i el voluntariat”

L’edil també va voler remarcar que “amb la celebració d’aquesta activitat promocionem un esdeveniment on es valora la creativitat i l’esforç, mitjançant el foment la participació, l’associacionisme i el voluntariat”.

A més de la dotació econòmica, als guanyadors també se’ls va lliurar una figura de la Dama d’Elx en argila, realitzada per l’Associació Integra-T. El certamen va resultar tot un èxit, ja que va congregar al voltant de 500 persones a la plaça de Sant Crispí de Torrellano.