Una exposició de màquines recreatives antigues, Torrellano Talents i la Mostra de Cinema Jove, activitats juvenils per a l’últim trimestre de l’any

Una exposició de màquines recreatives antigues, Torrellano Talents i la Mostra de Cinema Jove, activitats juvenils per a l’últim trimestre de l’any

L’edil de Cultura, Marga Antón, assegura que es tracta d’una programació completa i variada el propòsit de la qual és “donar el millor servei als nostres joves i convidar-los a participar en totes les activitats proposades”


Una exposició per a jugar a màquines recreatives anomenada “Arcade Game Room”, el festival musical Torrellano Talents o la Mostra de Cinema Jove d’Elx, són els esdeveniments principals d’una programació d’activitats per a l’últim trimestre de l’any, que ha sigut presentada per la regidora de Joventut, Marga Antón.

A més, de les activitats esmentades, altres esdeveniments destacats que es realitzaran durant aquestes dates són la ‘Ràdio Jove Digital’, que convida a crear programes de ràdio; les activitats ‘Octubre de Por’, una sèrie de propostes lligades a l’horror en el marc de Halloween, ‘Inici a la Supervivència’, un taller en què s’ensenya als joves a tirar endavant en un entorn hostil i les activitats de l’Espai Violeta, com ara la defensa personal o els tallers de fotografia.

Sobre la programació, l’edil de Joventut ha assegurat que el propòsit de tots els esdeveniments és “donar el millor servei als nostres joves i convidar-los a participar en totes les activitats proposades”.

Torrellano Talents i Mostra de Cinema Jove d’Elx

L’edil també ha anunciat que el dissabte 22 se celebrarà el certamen de Torrellano Talents ala plaça de Sant Crispí de la pedania, on se seleccionaran els guanyadors d’entre els deu finalistes que hi participen i que són especialistes en disciplines artístiques com ara el rap, l’art o el dibuix.

El jurat estarà compost pel cantautor il·licità Juanjo Noguera, pel monitor de ball i estilista Cristian Mateu, i per la monitora de ball Amelia Aulló, a més de la mateixa edil de l’àrea. L’entrada serà gratuïta.

Durant l’últim trimestre de l’any, a més, se celebrarà la 24a edició de la Mostra de Cinema Jove d’Elx 2022 al CCCE L’Escorxador, un concurs sobre curtmetratges audiovisuals.

El festival començarà el dimarts 25 i durant quatre dies es podran veure els projectes de tots els participants. També es comptarà amb la presentació de l’obra del cineasta alacantí David Valero, Niños que nunca existieron, premiada en més de mig centenar d’esdeveniments internacionals.