Aigües d’Elx rep d’AENOR la certificació UNE 19601 que avala la seua bona ètica empresarial i el seu sistema de gestió

Aigües d’Elx rep d’AENOR la certificació UNE 19601 que avala la seua bona ètica empresarial i el seu sistema de gestió

L’alcalde, Carlos González, rep de mans del director d’AENOR a la CV, Salvador Ibáñez, el reconeixement que posa en valor el treball realitzat per a fomentar el bon govern de l’empresa mixta municipal


L’alcalde, Carlos González, ha rebut de mans del director d’AENOR a la Comunitat Valenciana, Salvador Ibáñez, i del gerent d’Aigües d’Elx, Javier Prieto, el certificat AENOR que ratifica per part de l’empresa mixta les millors pràctiques en sistemes de gestió de compliance penal segons la norma UNE 19601 per a fomentar una cultura ètica empresarial i un bon govern. Durant la trobada també han sigut presents el vicepresident d’Aigües d’Elx, Jordi Azorín, i la compliance officer d’Aigües d’Elx, Teresa Rodríguez, i el regidor de Cicle de l’Aigua, Héctor Díez.

L’alcalde ha destacat l’esforç realitzat en matèria de transparència i ha puntualitzat que aquesta certificació demostra que “anem pel bon camí per a aconseguir uns serveis municipals de qualitat”.

La UNE 19601 ve a establir un marc de referència complet que no sols permet disposar de sistemes de gestió de compliance penal alineats amb les exigències del Codi Penal espanyol, sinó completar-los amb els estàndards internacionals en matèria d’antisuborn.

L’empresa mixta aconsegueix la certificació d’AENOR, en el marc del seu compromís amb el bon govern corporatiu, i continuar avançant en la implementació de les millors pràctiques de compliment normatiu.

L’empresa ha implantat un Sistema de Gestió per a realitzar les activitats vinculades a la prestació del Cicle Integral de l’Aigua, complint amb els processos i controls vinculats al Sistema de Compliment Penal definits per a la prevenció, mitigació i tractament dels riscos penals identificats per l’Organització.

La certificació posa en valor el treball realitzat assegurant el bon govern i la gestió responsable. A Aigües d´Elx es treballa amb l’objectiu de generar una cultura de transparència, ètica i compliment que garantisca la confiança dels seus socis i clients, empleats, proveïdors i la comunitat en el seu conjunt.