AMACMEC entrega a l’alcalde i a membres de l’Equip de Govern el dorsal i la samarreta de la XVIII Carrera contra el càncer de mama

AMACMEC entrega a l’alcalde i a membres de l’Equip de Govern el dorsal i la samarreta de la XVIII Carrera contra el càncer de mama

La presidenta d’AMACMEC (Associació de Dones Afectades per càncer de mama d’Elx i comarca), Manuela Agulló, ha entregat a l’alcalde d’Elx, Carlos González, al regidor d’Esports, Vicente Alberola, a l’edil de Benestar Social, Mariano Valera, i a altres membres de l’Equip de Govern els dorsals i les samarretes per a participar en la XVIII Carrera Contra el Càncer de Mama que se celebrarà el diumenge 27 de novembre a partir de les deu del matí, amb eixida i arribada al passeig de l’Estació.

La carrera es dividirà en tres modalitats: carrera, marxa i infantil, i el recorregut serà el mateix que en edicions anteriors. L’alcalde, que correrà la prova, ha agraït el gest de l’Associació i el treball que realitzen durant tot l’any.

González ha destacat la importància de la carrera que, “a banda de ser una trobada de convivència, dona visibilitat a un problema tan important per a les dones i la població”. “És essencial que la societat al costat de les institucions treballe perquè hi haja una major investigació i, en definitiva, recursos per a cuidar les dones afectades pel càncer de mama”, ha assenyalat el regidor il·licità.

Els llocs d’inscripció presencial són les seus d’AMACMEC, Gimnàs Curves, Pikolinos, Electrodomèstics La Nave (a les dues botigues), Ortopèdia Ronda Sud Crevillent, Boutique Mía i chiplevante.com per a la venda en línia.

El preu d’inscripció és de 10 euros per als adults i de 5 euros per a xiquets de fins a 12 anys i inclou avituallament i esmorzar gratuït