La Regidoria de Comerç encén les llums de Nadal amb 173 arcs aquest divendres 25 de novembre per a incentivar les compres durant el ‘Black Friday’

La Regidoria de Comerç encén les llums de Nadal amb 173 arcs aquest divendres 25 de novembre per a incentivar les compres durant el ‘Black Friday’

Enguany l’horari de la il·luminació estarà més restringit a causa de les mesures d’eficiència energètica i les llums s’activaran de 18.00 hores a 23.00 de diumenge a dijous mentre que els divendres i dissabtes es mantindran fins a l’1.00 de la matinada


La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elx encendrà l’enllumenat nadalenc aquest divendres 25 de novembre a les 18.00 hores amb un total de 173 arcs lluminosos repartits pels carrers comercials dels barris del municipi i una inversió de 41.000 euros. Així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Felip Sànchez, que ha destacat que “l’encesa es fa coincidir amb la campanya prèvia de les compres de Nadal del ‘Black Friday’ com a mesura de suport al comerç local i incentiu per a atraure públic i reclam turístic”.

L’edil de l’àrea, Felip Sànchez, anima la població a eixir als carrers i a comprar durant aquestes dates al comerç de proximitat

Sànchez ha recordat que enguany l’enllumenat als carrers estarà més restringit a causa de les mesures d’eficiència energètica que han de complir tots els ajuntaments, per la qual cosa es reduirà l’horari nocturn d’encesa per a disminuir l’impacte econòmic i mediambiental, en un horari en el qual el comerç ja està tancat. En concret, l’edil ha explicat que la il·luminació s’encendrà a les 18.00 hores i s’apagarà a les 23.00 de diumenge a dijous mentre que els divendres i els dissabtes es mantindrà fins a l’1.00 de la matinada a causa de l’afluència de públic que és major i com a mesura de suport a l’hostaleria.

Els arcs lluminosos seran als carrers Alfons XII, Hospital/Troneta, Ample, Almòrida, Bisbe Tormo, Concepció Arenal, Capità Antoni Mena, Poeta Miguel Hernández, Nit de l’Albà/Diagonal, Av. Novelda, Camí dels Magros, José García Ferrández, Alfredo Mira Gran, Plaça de Castella, Jaime Gómez Orts, Antonio Machado, Plaça d’Espanya, Marqués d’Asprella, i Bisbe Winibal.

El regidor ha animat la població a eixir als carrers i a comprar durant aquestes dates al comerç de proximitat.