La Regidoria de Joventut posa en marxa una campanya de recollida de joguets per a Reis

La Regidoria de Joventut posa en marxa una campanya de recollida de joguets per a Reis

Els obsequis es podran donar fins al 18 de desembre a la parròquia Sagrada Família de la Plaça Madrid i es destinaran, a través de l’Associació SAFAMI, als xicotets de les famílies amb menys recursos


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, en col·laboració de l’Associació SAFAMI, ha posat en marxa fins al 18 de desembre una campanya de recollida de joguets perquè cap xiquet es quede sense el seu regal de Reis Mags. Per això, s’ha establit un punt de recollida a la parròquia Sagrada Família de la Plaça Madrid. L’edil de Joventut, Marga Antón, i el diaca Joaquín Martínez han presentat aquesta iniciativa que finalitzarà amb la Cavalcada Solidària de Reis de Carrús el 5 de gener, on es repartiran els joguets a les famílies més necessitades.

L’edil de l’àrea ha incidit en la importància que els joguets que es donen estiguen en bon estat i ha fet una crida a col·laborar amb l’únic objectiu de contagiar d’il·lusió tots els xiquets i les xiquetes d’Elx en la màgica nit de Reis.

Per part seua, el diaca ha apel·lat a la solidaritat i ha animat la ciutadania a participar en la cavalcada i a conjuminar esforços perquè durant aquestes festes nadalenques els xicotets de les famílies amb menys recursos puguen viure amb la mateixa il·lusió que la resta de xiquets.