L’Associació de Productors de Dàtil d’Elx invertirà l’ajuda econòmica proporcionada per l’Ajuntament a obtindre la Marca de Qualitat Protegida

L’Associació de Productors de Dàtil d’Elx invertirà l’ajuda econòmica proporcionada per l’Ajuntament a obtindre la Marca de Qualitat Protegida

El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, i el president de l’entitat, Miguel Ángel Sánchez, renoven el conveni de col·laboració que ascendeix a 30.000 euros


L’Associació de Productors de Dàtil d’Elx invertirà l’ajuda econòmica proporcionada per l’Ajuntament a obtindre la Marca de Qualitat Protegida per al dàtil d’Elx. El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, i el president de l’entitat, Miguel Ángel Sánchez, han renovat aquest dimecres el conveni de col·laboració, la quantia econòmica de la qual ascendeix a 30.000 euros.

A més de rebre la Marca de Qualitat Protegida per al dàtil d’Elx, l’Associació també pretén centrar part dels recursos obtinguts en el disseny de campanyes de publicitat en diversos mitjans i en l’elaboració d’una pàgina web on el públic espanyol o internacional puga obtindre més informació sobre la labor dels productors.

Un altre dels objectius principals serà dissenyar campanyes de publicitat en diversos mitjans i crear una pàgina web on el públic puga accedir per a obtindre més informació sobre la labor dels productors

“És un dels convenis més importants que la Regidoria signa amb entitats agràries, i té l’objectiu de reconéixer el compromís amb el Camp d’Elx i amb el seu producte més simbòlic, a més de donar-li un impuls a la producció del dàtil il·licità i millorar les seues vies de comercialització”, ha explicat l’edil.

Miguel Ángel Sánchez, per la seua part, ha destacat que la finalitat d’aquestes accions és “aconseguir que s’animen més agricultors de la ciutat a cultivar la palmera datilera i apostar per aquest producte tan emblemàtic en el territori il·licità”..