Alba Lamerced guanya el primer premi del 24 Certamen Nacional de Joves Cantautors en un Gran Teatre ple de públic

Alba Lamerced guanya el primer premi del 24 Certamen Nacional de Joves Cantautors en un Gran Teatre ple de públic

En segon lloc, va quedar l’artista Álvaro José Ruiz, mentre que la millor cançó en valencià va ser per a Sandra Bautista, i l’esment al millor acompanyament musical el va rebre Alejandro Hurtado


Alba Lamerced es va emportar el primer premi del 24 Certamen Nacional de Joves Cantautors davant un Gran Teatre abarrotat de públic, la final del qual es va celebrar el dissabte 17 de desembre i a la qual va assistir la regidora de Joventut, Marga Antón. La inauguració del certamen va ser realitzada per la guanyadora de l’edició anterior, Beatriz González, i el jurat, presidit per l’edil i compost per figures del món de la música, va posar en valor les qualitats musicals, la composició i l’harmonia a l’hora de triar.

El primer premi, dotat amb 1.500 euros en metàl·lic i material musical per valor de 200 va ser per a Alba Lamerced; el segon premi, dotat amb 700 euros en metàl·lic i material per valor de 100 va ser per a Álvaro José Ruiz; el premi a la millor cançó en valencià, dotat amb 600 euros i material per valor de 100 va ser per a Sandra Bautista; i l’esment al millor acompanyament musical, dotat amb 200 euros en metàl·lic i material musical per valor de 100, va anar per a Alejandro Hurtado.

La regidora va assenyalar que “celebrem aquest certamen amb la finalitat de fomentar l’activitat musical entre els més joves i reconéixer públicament els seus mèrits artístics”.

L’esdeveniment, que va ser un èxit rotund un altre any més, busca poder servir com a suport per a impulsar la carrera musical dels joves artistes i donar visibilitat tant a les seues obres com al seu talent.