Animada 40 edició dels partits de futbol solidaris entre Populars i Informadors

Animada 40 edició dels partits de futbol solidaris entre Populars i Informadors

El poliesportiu Kelme ha acollit el diumenge 18 al matí els tradicionals partits solidaris entre Populars i Informadors tant en categoria masculina com femenina, que enguany arriben a la seua quaranta i cinquena edició, respectivament, i la recaptació dels quals anirà destinada a Càritas i al Menjador Social Al-Taufik.

El partit de les xiques ha acabat amb un 9-4 per a les Informadores. I el dels xics ha finalitzat amb un 3-1 a favor dels informadors. En aquests han participat regidors de l’Ajuntament d’Elx i periodistes de premsa, ràdio i televisió, a més de directius d’empreses, entre altres.

Una trobada que ha comptat amb gran expectació i en la qual s’han sortejat unes 50 entrades per al primer partit de l’Elx C.F de 2023 al Martínez Valero davant el Celta de Vigo.

L’alcalde, Carlos González, i la presidenta de l’Associació d’Informadors d’Elx, Mariate Bolívar, han entregat els guardons als participants quan ha finalitzat la jornada en la qual ha prevalgut l’esportivitat, la companyonia i la sana competició.